با سلام
خدمت دوستان
عده ای فقط منتظر خبر خوشند که از ریپل تعریف کنند الکی خودشون را خوش کردنند چون مغز ندارن اگه اون مقدار مبلغ ریالی تان را در ارزهای دیگر سرمایه گذاری می کردید سود خوبی داشتید من به شخصه خیلی بهش تعصب داشتم حالا ازش تنفر دارم و کل ریپلهایم را فروختم بایننس خریدم وقتی خریدم ظهری ۵۷ سنت بود حالا دو برابر سود کردم
متاسفانه فقط به همه چیز تعصب خشک داریم تو هم بزن دیسلایکو تا دلت الکی خوش باشه به زودی خواهیم دبد ۱۴ سنته ربپل را هی نگهدار حالا ..ناراحت شدی خوب بایستی ناراحت بشی چون حرف حق تلخ هست
چرا فکرمیکنی همه مثل خودت عقدهی هستن واقعا متوجه نمیشم
شما هر کاری دوست داری با سرمایت کن بقیه رو هم گمراه نکن یکسال دیگه چهره شما دیدن داره
ببینم چند روز دیگه روت میشه بیای اینجا بلبلی کنی
دوستان توصیه اکید می کنم به این حرفا گوش ندین.
دو سه روز دیگه صبر کنید یه رشد خوب در انتظاره.
شماهم اینو بدون اگه فروختی ماشین حسابتو آماده کنی ببینی چقدر ضرر کردی.
سلام به تو جون دل خوبی کیفی☺
عزیز دل برادر از شما خواهشمندن اطلاع تحلیلی ندارین حرفای بی ربط نزنین رفتار شما احساسی هست چون ریپل ضرر کردی پولت کشیدی بیرون دو قرون بیشتر تو بایننس سود بردی دلیل بر بد بودن ارز نیست، بقیه ضرر یا سود ببرن به شما چیزی نمیرسد، پس چرا انقدد احساسی عمل میکنی!!! هرکسی یه روال خرید و فروشی داره، یکی مثل من پول سودش رو میاره ریپل ، گرفت درست بود تحلیل ها سود کردی، نهایت ضرر کردیم، تو خریدای بعدی جبران میکنیم، الکی هم مردم رو مجبور نکن که مثلا لایکات یا دیسلایکت بالا بخوری، ریپل نهایت شکست بخوره دادگاه رو نتونه تو امریکا ادامه بده داخل کشوره دیگه میتونه شروع کنه،
دوست عزیز ریپل یک ماه پیش بین 0.27 و 0.36 میچرخید شما خودت توی یک ماه نزدیک 70 درصد سود کنی کمه؟
عجیبه بعضی دوستان میبینم ناراحتن
همیشه چوب رو اونایی میخورن که صبر ندارن یکیش خودم که بخاطر نداشتن صبر ضرر کردم ولی دیگه اینطور نخواهد بود
خیلی از ارزها یهو میکشه بالا و اگر بخوای حسرت همشو بخوری که نمیشه..همین شما اگه ریپل چند برابر بشه میای میگی ای کاش نمیرفتم فلان چیز..اگه وقتی رفتی تو بایننس قیمت برمیگشت بازم همین حرفو میزدی!.؟.
اینقد از ریپل بدت میاد اسمتو عوض کن لااقل حسین ریپل😂
برو پسر به کارت برس دل وجرأت ریسک نداری برو یه ارز دیگه ای بخر کاری به بقیه نداشته باش بقیه خودشون عقل دارن اقای عقل کل