خوب نگاه کنید بخونید و دقت کنید…
دوج کوین قبل از توئیتهای ایلان ماسک هم ارزی محبوب بوده اما پامپهای اخیر ربط به توئیتهای ماسک داشت ولی شما برید تاریخچه دوج کوینو بخونید میفهمید که این ارز محبوب بوده و مطمئن باشید که میمونه..بعد از چندین سال تحقیق در مورد علم اعداد من بهتون بگم از لحاظ علم اعداد این ارز حرفهای زیادی واسه گفتن داره و از اونجایی که ایلان ماسک یکی از مریدان نیکولا تسلا هست پس حتما ارزش عددی و ارتعاشی این ارزو میدونه که به این ارز گیر داده چیزی که خالق دوجکوین خودش نفهمید و با فروش ارزهای خودش یک ماشین دست دوم خرید و اینو بدونید ایلان ماسک به این راحتیا دست از سر دوج برنمیداره مگر اینکه واقعا هیچ راهی نداشته باشه…و بعد بخواد خودش یک ارز خلق کنه که اونم پروسه خودشو داره…
من نظری در مورد هولد و ترید نمیدم و تحلیل من یه مدل دیگست اما من یه مقداری خریدم اونم ۲۰۰ تومن و فعلا هم نگهش داشتم واقعا دنبال ترید هم نبودم و برای تست ارزش عددیش این کارو کردم و خداروشکر تا این لحظه جواب داده و باید ببینیم در آینده چی میشه…
رفیق خواهشا جواب بده من این ارزو برای یک ماه بخرم جواب میده؟؟با تمام سعود و سقوطی که تو این یک ماه داره بهم سود میده؟مبلغ زیادی میخام بزارم و نیاز دارم افزایشش بدم لطفا کمکم کن
اخه چ ربطی به ایلان ماسک داره کسایی که روی ۲۰۰تومن خریدن مگه اون موقع حرف ایلان ماسک بود کسی که کمتر خرید چی
اصلا ایلان ماسک این قدرتو نداره پایین بالا کنه ارزهارو فورا سازمان بورسی امریکا دادگاهیش میکنه ایلان ماسک تریدر های قوی داره بدون ایلان ماسکم جایگاه این ارز همینجا بود فقط اونا زودتر بهش خبر میدن اینم توییت میکنه باعث میشه پامپ سریع تر رخ بده