دوستان کسی صرافی ایرانی سراغ داره که دزد نباشن معرفی کنه من والا تو دو تا صرافی ایرانی ثبت نام کردم اولی مبلغ ۸ ملیون اتریوم دزدید انداخت گردن هک شدن که شکایت کردم تو فتام گفته خودشون برداشت زدن دومین صرافی که باز جدیدا داخلش رفتم مبلغ هشتصد هزار تومن ارزخریداری شده رو واریز نکردن اون انداختن گردن خرید و فروش قبلیم میگن تو یه ارزی که ۱۰۰۰تا دوج کوین داشتی فروختی به تعداد ۲۰۰۰ تا پولشو بابت قبلی کم کردیم داشتم شاخ در میاوردم یه حرفی خودش زد صرافی شونو برد زیر سوال یعنی چی من ۱۰۰۰ تا دوج کوین داشتم به طرف ۲۰۰۰ تا فروختم کل دوج کوین من ۱۰۰۰ تا مثال بوده میگه بیشتر فروختی پول بابت اون کم کردیم اونم حالا داستانم شروع شده باهاشون جالب تر بدونید تمام صرافی بدون جواز دارن خرید و فروش میکنن من فتا رفته بودم بابت شکایتم از مدیر صرافی میگفت هنوز قانونی نیومده برای خرید و فروش ارز دیجیتال خرید و فروشش فعلا غیر قانونی ولی تعداد زیادی صرافی ایرانی دارن کار میکن جیب مردم خالی میکن کسی هم نیست بگه بالای چشت ابرو تااین حد خر تو خر پس خیلی مواظب سرمایه تون باشید داخل صرافی ایرانی نام نبردم چون پستم ارسال نمیشد حالا کسی صرافی مطمعن و قانونی میشناسه معرفی کنه ممنون میشم
سلام میتونی صرافی های مشکل دارا به صورت رمزی اسمشونا بنویسی منم نگرانم کردی
تو سایت صرافی کوینکس ک تحریم نکرده مارو ثبت نام کن ارز هاتو به اون صرافی انتقال بده همونجا بفروش
دوست عزیز خرید زدی که کیف پول جانبی بگیر بزن رویه اون راحت .نگه دار
ایرانی قهرمان!ایرانی پهلوان!،،،،،
ایرانی دزدددد
با منم این کارو کردن ۳۶ میلیون دزدیدنند گفتند هک شده اشنا داشتم تو فتا گفتن هیچ حمله سایبری نشده