مشکل در اتمیک ولت

به صفحه دیدگاه دوج کوین نگا میکنم تازه میفهمیم چرا مردم ما ت هیچ کاری سود نمیکنن البته بعضی ها
شما اگ ی ماه پیش دوج میخریدی الان ۵۰۰٪ سود میکردی وقتی هول میشی میای ی ارز رو ک کف سازی نکرده رو رو قله اونم قله ۱۰۰۰ درصد میخری معلومه ضرر میکنی اگه هولدری ک ناله چرا میکنی مطمعن باش دیر و زود داره سوخت و سوز نداره سودتم میکنی
اما اگه تریدر هستی که من شک دارم باشین چون تریدر اموزش دیده عمرا همچین کاری ک بعضیا میکنن نمیکنه
پس اول اموزش ببین اموزش ای ملت ت هر کاری میخای بری باید چن سال نه چن ماه ک حداقل اموزش ببینی
چرا فک میکنی این بازار همرو ی شبه میلیاردر میکنه نگا ب بیت کوین نکنین ملت الکی رو قله خرید نزنین
حرفام از رو دلسوزیه
دلم میسوزه بعضیا پول با زحمت درمیارن اینجا ب باد فنا میدن
اونم ت این وضعیت اقتصادی کشور‌ما
اگه نمیخای اموزش ببینی حداقل ی تحقیق درباره ارزا بکن حال اونم نداری نگا کن این ارزی ک شده ۱۵۰۰ تومن چقد بود ب این رسیده کف سازی کرده رو این قیمت یا نه یه پامپ تحت تاثیر خبرسازی و چیزای دیگس
من به شخصه دوج رو قیمت ۱۶۰ و ۲۵۰ و ۴۵۰ خریدم و رو ۲۰۰۰ رسید فروختم رو ۱۴۰۰ دیدم حمایت قوی داره خریدم تا ۳۵۰۰ و دست نمیزنم بهش
دوج کوین سود ۵۰۰ درصدی داده الکی منتظر بالا رفتن پامپی نباشین ب نظر من بهترین ارز در بلند مدت میتونه باشه بلند مدت دوساله بدون هیچ ترسی
یا علی مدد

این همه حرف زدی که بریم د وج بخریم

درود.
حرفات درست استاد ولی اون جمله آخر دو ساله رو بد اومدی‌.کمتر از ۱ ماه سود خوبی میده و برای هولد‌ کردن تو این دو سال خوبه‌ اماااااا برای سرمایه گذاران‌ میانه رو این ارز خیلی خوبه‌.دوج‌ یه شارپ خوبی تو دوره اش زده و حمایت خاصی الان داره میشه تو این یه ماه پس جواب اینهمه حمایت هنوز رو نمودار‌ در جاش ننشسته‌.این ارز اصلا تکنیکال‌ حال نمیده،فقط ارز فاندایی‌ هست و بس‌.امیدوارم هموطنام‌ سود خوبی بردن میبرن‌ و به موقع از این ارز بیرون خواهند کشید سرمایه‌ ی نازنینشون‌ رو.
لبتون‌ از سودهاتون‌ خندون😊