شرایط خرید وتور

سلام به همه
من حدودا ۸۰ میلیون سرمایه در بورس دارم فردا میخوام از بورس بیرون بکشمش و ایاس بگیرم به نظرتون کار خوبی میکنم یا نه خواهشا مثل برادر جوابم بدین

سلام.اولا همه پولتو یک ارز نگیر.ثانیا ایاس نهایتا 15 درصد سبدت باشه کافیه

حتما این کارو بکن به نظر من ولی احساساتی خرید نزن و سرمایتو یهو وارد نکن سعی کن خریدت تو چند مرحله بزنی که ریزش داشت کل سرمایت نریزه به نظر منم همشو یه ارز نخر چنتا ارز خوب که رو به سعوده بگیر وقت بزار تحقیق کن

ایااااس اصلا نه چون شت کوینه درجا میزنه فقط

نه بابا نکن . حداکتر نصفشو بکش بیرون . ریسکش زیاده اینور . همینجوری که ارزا وحشیانه میرن بالا وحشیانه هم میان پایین به وقتش .

داداش کار خیلی خوبی میکنی با توجه به اینکه بایننس یا همون ب ن ب تو قیمت کف هستش فقط فقط ب ن ب بگیر تارگتش 750 دلار .آباس معلوم نیست کی و چه موقع اتفاقی واسش بیوفته الان مقاومت خیلی سنگینی رو 5.5 دلار داره که اگر بتونه این مقاومت رو بشکونه اونموقع است که رشدش شروع میشه ولی شما ریسک نکن اگر پولت فردا صبح آماده است ب ن ب بگیر شک هم نکن

عزیز به نظر من dotو ارز vechain توی سبدت باشه که dot اینده ارز های دیجیتال :slightly_smiling_face::slightly_smiling_face:با صحت کامل میگم حرف من نیست حرف یه استاد کار بلد هست eos هم خوبه lit coin هم خوبه مونرو و دش هم خوبن بلند مدت نوشجونت کن

سلام منم امروز این کارو کردم