آقایی که قرن هاست روزنامه فایننشال تایمز رو دنبال میکنی ولی هنوز اسم معروفترین اقتصاددان دنیا رو بلد نیستی، افزایش سود بانکی هم اعلام شد و بازاز اتفاقأ عکسالعمل خاصی نشون نداد و بر عکس، نسبت به ابتدای روز رشدش بیشتر هم شد. هر چی گفتی خلافش دراومد، من اگه جای شما بودم دیگه حرفی نمیزدم.
نخیر عزیز من، صبح قیمت بیت 20100 بود ولی بعد بعد از اعلام خبر افزایش سود بانکی شده 21600 ، پس ایشون کاملا اشتباه کرده، هر کی با حرف این آقا پوزیشن گرفته بود تا الان تو باقالیا رفته بود. اشتباه ترین کار تو کریپتو اعلام سیگنال های خرید وفروش صددرصدی هست.
عزیز من، کدوم ایندکس؟ اصلا میدونی معنی ایندکس یعنی چی؟ التماس میکنم تا وقتی مطلبی رو بلد نیستی نیا اطلاعات از زمین و زمان به مردم بگو، پیشبینی قیمتتم که اشتباه از آب دراومد! بعد از اعلام فدرال رزور در خصوص همون افزایش 0.75 درصدی سود بانکی، قیمت بازار برخلاف پیش بینی و حرفای تو افزایشی شد. از همین یه قلم میشه نتیجه بقیه حرفات رو حدس زد.
عزیزم خودت داری حرفای خودت رو نقض میکنی، داری میگی بیت کوین تو حباب بوده، یعنی بدون هیچ محرکه اقتصادی قیمتش بی دلیل بالا رفته، حالا وقتی یه بازاری ناظر نداشته باشه بنظرت حبابش از آسمون میاد؟ به این کارا میگن هایپ کردن که با قصد انجام میشه. وقتی قیمت تو زمانیکه همه ی بازارها تعطیل هستند در عرض یک ساعت 8000 دلار دامپ میشه بهش میگن دستکاری بازار. بازم توصیه میکنم بری دامپ و پامپ سال 2018 رو گوگل کنی بخونی که کیا این کارو کردند. حالا شما مدام بگو نه اینطور نیست،نمیدونم چرا بعضی هامون اینقدر دربرابر فهمیدن مقاومت میکنیم.
همه ی عالم میگن اکثریت ارزا و توکن ها برای سرکیسه کردن مردم هستد و توشون دستکاری میشه بعد شما میگی اینطور نیست؟ باریکلا به شما، به تنهایی علم اقتصاد رو جابجا میکنی.
شما چطور ادعات میشه فاینانشیال تایمز قرمز آبی زرد صوزتی رو میخونی و سالهاست مارکت رو دنبال میکنی ولی هنوز انکار میکنی اینهمه دامپ و پامپ و هایپ توکن هایی که یه شبه اومدند و کلاهبرداری کردند و نابود شدند؟ طرف اومده یه میم کوین رو کدنویسی کرده و بعد خودش گفته برای شوخی بوده و هیچ ارزشی نداره ولی خیلی ها مثل شما شدن کاسه داغ تر از آش و جدیش گرفتند و حاصلشم شده از دست دادن دارایی اکثریتشون. خوشبختانه گوگل بوجود اومده، بد نیست قبل از نوشتن یه گوگل کنی، حداقلش اطلاعات خودت بالا میره!
بیت کوین و تکنولوژی اون نو هستش ولی اگه تحت نظارت نباشه از این اتفاق ها بازهم خواهد افتاد همونطور که قبلا هم افتاده.
نریخته.
قیمت الان: $21936
قیمت دیروز همین موقع : $21248
قطعا بیت کوین و خیلی از ارزهای دیگه برای کلاهبرداری بوجود نیومدند و بشخصه 6 سال باهاش جنس/سرویس خرید و فروش میکنم “من ایران نیستم” اما موضوع این که چون تو این بازار کسی پاسخگو نیست به راحتی قابل دستکاری شدن و شاهد کلاهبرداری های بسیاری هستیم چیزی که بارها و بارها اتفاق افتاده. یکی از دلایلی که خیلی از افراد معروف و دولت ها مخالفش هستند هم همینه “و همچنین دلایل گرمایشی و هدر رفت انرژی”.
کامنتا رو برای همین منظور گذاشتند دیگه که افراد باهم بحث کنند و نظراتشون رو بگند. حقیقتا من لذت میبرم دیدگاه همه رو میخونم و هرکدوم که منطقی تر بود رو استفاده میکنم و گاها میرم تحقیق بیشتری در موردش میکنم. شما اگه ناراضی هستید اصلا نیاز نیست کامنتا رو بخونید.
سلام من کاری با سقوط لحضه ای ندارم فقط به این مطلب باور دارم که بازار ارزهای دیجیتال نابود شدنی نیست هر چند پر از تله های انفجاری هست و خیلیا رفتن رو مین اما مسیر باز میشه تا تله های بعدی.. دلیلش هم اینه که بزرگترین بازار فرار مالیاتی هست که نمیدونم کی احداث کرده.
سلام،چیزی که متوجه شدم اینه که اونی که کلی ارز دیجیتال داره دوست داره قیمتش مدام بالا و بالاتر بره و امثال وارن بافت و … که ریسک گریز هستن دوست دارن بیاد پایین تا فشار روانی از این جهت نداشته باشن.باید بی طرف و بدون جهت تحلیل کرد که اونم کار دشواریه شاید خودمم که این حرف رو زدم جانبدارانه و ضد وارن بافت حرف زده باشم.
این یه نظر شخصیه و لطفا گارد نگیرید مثل پایین ![]()
چی چی میگی بنده ی خدا؟ فکر میکنی کسی این موارد رو نمیدونه؟ چرا اتفاقاً همه میدونند.اگه اینطور که تو میگی بود که باید تمامی بازارهای دنیا الان مثل کریپتو نابود میشد. در ضمن شما قطعا تو سال های 2015، 2018و … تو بازار نبودید و اطلاع ندارید که تو اون سال ها هم اینطور و حتی بدتر هم بازار دامپ شده بود “بدون وجود این موردهایی که تو بالا لیست کردی” این نشون میده یه سری افراد و گروه ها هستند که بازار دستشون هست و از هر اتفاقی سواستفاده میکنن. از لیکویید شدن ها " که انگشت اتهام به سمت اکسچنج ها هستش" و صدها توکن مثل شیبا، لونا، دوج و چندین هزار ایزوهایی که نابود شدندبگیر بیا تا همین بیت کوین، تو همه شون اتفاق مشترکی که افتاده این که اکثریت مردم سرمایه شون رو از دست دادند رفته تو جیب گردانندگانش و این بازی تکراری ادامه خواهد داشت مگر اینکه این حوزه توسط دولت ها قانونگذاری بشه اتفاقی که کم کم شاهدش هستیم.