با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمام تریدر ها و متخصصان عزیز.
من همون پویا هستم که گفته بودم احتمال افت قیمت کیک به قیمت ۱۳ دلار وجود داره ، اگه به نظر های پایی نگاه کنید حتما میبینید.۲ احتمال داده بودم و احتمال اولی که داده بودم شد.
و حالا هم میگم که الان کیک برای همه فرصت خرید داده و این یک اصلاح و کفسازی است و احتمالا تا پس فردا در این قیمت ها درجا بزند ولی عجله نکنید و اصلا نترسید و زود نفروشینش چون بعدا پشیمان میشید.
الان بهترین زمان خرید کیک هست بخرید و هولد کنید خیلیاتون نتونستید ریسک کنید روی این ارز و یا این ارز رو اصلا متوجهش نشده بودین ولی الان هم دیر نیست.
ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه است.
بخرید و هولد کنید.
یک استراتژی الان بهتون میگم که احتمال سود ۵ و ۶ برابری خواهد داشت.
الان ارز کیک یک اصلاح داشت و بهترین زمان خرید است از طرف دیگر هم احتمال لیست شدن ارز juldswap در صرافی بایننس در مدت خیلی کمی وجود دارد .
پس الان بخرید و وقتی زمان لیست شدن ارز juldswap مشخص شد اگر اهل ریسک هستید کیک هاتون رو تبدیل به juldswap کنید البته دو سه روز قبل از لیست شدن juldswap .
ارز juldswap بعد لیست شدن در صرافی بایننس یک پامپ ۱۰ الی ۱۵ برابری به احتمال 80٪ خواهد داشت.
کسایی هم که روش خرید و یا چنج رو نمیدونن میتونن بپرسن و کمکشون میکنم.
با تشکر از برنامه ارز دیجیتال.![]()
همه پر سود باشید انشالله ![]()
ادمین محترم لطفا یکم سریع تایید کنید نظر هارو تا دیگران زودتر اگاه شوند و استفاده کنند:heart:![]()
![]()
انشالله تویی که اینو میخونی یکی از میلیادر های اینده باشی:face_blowing_a_kiss:![]()
![]()
سلام ممنون از توضیحاتتون
داخل تراست والت هست ؟
چند روز دیگه میره داخل بایننس
دوست عزیز ممنون از اطلاعاتتون . روش خرید و چنج رو بهمون بگید ممنون میشم
سلام ممنون بابت راهنمایی های خوبتون
اگه میشه بفرمایین این ارز رو از کدوم صرافی میشه خرید
سلام لطفا روش خرید juld
سلام تو تراست ولت چطوری تبدیل کنم
سلام
باتوجه به اينكه قيمت juld رشد زيادي داشته الان مناسب خريد هست؟ قيمت فعلي ٤٨ سنت هست اصلاح خواهد داشت ؟
دقیقا و کامل نمیتوان گفت که ایا اصلاح خواهد داشت یا نه ولی رشد juld چون تو این هفته ها زیاد بوده با احتمال ۵1% اصلاح خواهد داشت .ولی گفتم کامل نمی توان گفت .
ارز juld چون هنوز توی بایننس لیست نشده و هنوز زمانش مشخص نشده میتوان گفت که الان این قیمت ها باز هم برای juld خیلی کم است .
اگر قصد هولد داشته باشید هر وقت بخرید بهترین زمان است.
با تشکر