بحث و گفتگو پیرامون «۵ دلیل برای سقوط بیت کوین به ۱۰هزار دلار؛ ریزش نهایی هنوز اتفاق نیفتاده است؟»

من با موهایی که تو این بازار سفید کردم و پولایی که از دست دادم به این نتیجه رسیدم که خودتون رو بی دلیل برای شناسایی کف و سقف ها خسته نکنید این کار شدنی نیست اگر هم بعضی اوقات پیش بینی فردی درست از آب درمیاد بدونید که صرفا یک احتمال بوده و نه پیش بینی درست!
کف و سقف ها موقعی خودشون رو به شما نشون میدن که اتفاق افتادن!

اصلا توجیه منطقی نبود

فعلا مهم نیس تاکجا میاد،مهم اینه که محکوم به نزول هست.باتوجه به تورم آمریکا و افزایش پله ای نرخ بهره و وجوددرگیری بین کشورها وجنگ ترس زیادی داخل بازارهست وسرمایه گذاری اصلا پیشنهادنمیشه.بیت کوین اکثر اوردبلاک ها رو هم داره مصرف میکنه و هیچکدام از اوردربلاکها تا حالا قوی عمل نکرده پس ریزش بیشتری داره

این حرف شما از روی ناامیدی و درمانده گیه… خیلیها از اولش هم میدونستند که چند عدد کد و عدد و رقم وقتی بی رویه و بدون پشتوانه بالا میره… همون جور هم بدون پشتوانه پایین میاد و سقوط میکنه… این چیزهارو کسایی میدونند که قبلا باج و ضرر خودشون رو به زندگی و یا تو بازار داده اند

به بازار با نگرش های مختلف میشه نگاه کرد و همیشه میشه براش خط روند و یا محدوده های حمایتی/ مقاومت مختلف ترسیم کرد! ولی چیزی رو که هیچ تحلیلگری به شما نمیگه اینه که بازار بی نهایت مثال داره که خارج از این قواعد حرکت کرده! همینطور بی نهایت مثال داره که با همین قواعد حرکت کرده! پس هیچوقت نمیشه بگیم این اتفاق میوفته یا این کف و سقف هست
بحث فقط بحث احتمالات هست هیچ تضمینی هم برای اجرایی شدن احتمال درنظر گرفته شده نیست!
مثل حرکت کردن در تاریکی مطلق هست که سعی میکنیم با لمس اجسام اطرافمون رو تشخیص بدیم!
فقط میشه گفت با توجه به شاخص DXY روند بازار نزولی هست یا صعودی فقط همین

از اونجایی که آمریکا از این به بعد قراره با تورم دست و پنجه نرم کنه و بایدن اعلام کرده حداقل 2 سال این تورم 5 6 درصدی هست و باید باهاش زندگی کنیم ، میشه نتیجه گرفت اصلاحات زیاد هست و نوسان فراوان . عزیزان بلند مدتی خدا قوت خسته نباشید آخر خطه و دلاوران نوسان گیر ، کندل های زندگیتون سبز باشه… :slight_smile:

سلام خواهش می کنم
باعث افتخاره.
بله از اینجا به بعد ریزش حتمی و دائمی هست و هر هفته شنبه ها بعد از نماز ظهر و عصر انجام میشه ، جمعه ها هم بعد دعای ندبه ساعت 9 صبح ریزش داریم چون یکی یکی میریم خونه هامون ، این میره با اون ، اون میره با این :smiley:

صعود بیت تا ۲۸۵۰۰ قطعی است . قطعیت فقط برای حرفه ای ها وجود دارد . برای ۹۹ درصد فقط احتمالات! هست . واقعن خنده داره پذیرفتن تصادفی بودن حرکات بازار!