دوستان عزیز ،من میخوام ۱۰۰میلیون تومان ریسک کنم و بیت کوین بخرم،بنظرتون موقع مناسبی برای این کار هست یا نه،تضمینی برای افزایش قیمت وجود داره،به عبارتی میخوام قمار کنم
قمار برد و باخت داره:rofl:![]()
اگر انقد ۱۰۰ میلت بی ارزشه خو بدشون به من بخدا قسم تا ۳ ماه دیگه با سود بهت برشون میگردونم
تضمینی میخوای فقط بانک
امیدوارم تا وقتی که پیام تابید بشه خرید نکرده باشید.قمار هم روی یه منطقی انجام میشه اما خرید الان شما کاملا بی منطقه شما میتونی اولا از ارزهای دیگه خرید کنی که درصد سوددهیش بیشتره دوما خربدتو وقتی انجام بده که بیت مقاوت ۵۷۵۰۰ رو بشکنه درصورت شکست ۵۷۵۰۰احتمالا تا ۶۵ میره بالا
شما روی هوا هم قمار نکن و پیشنهادم اینه روی چندتا ارز دیگه تحقیق کن
حتی اگر خودتم نمیتونی تحلیل کنی میتونی تحلیلهای سایت تریدینگ ویو رو توی گوگل ترنسلیت برای خودت ترجمه کنی .
داداشم تو که میگی قمار ایا واسه قمار تضمینی هست؟
بهت پیشنهاد میکنم ازاون ۱۰۰ میلیون ۵ میلیون صرف آموزش کن تا با علم و سواد بازرهای دیجیتالی وارد بشی.
دوم پولتو به ۴ قسمت تبدیل کن و پله ای وارد خرید شو
برای رشد چند درصدی میخای ریسک کنی چون از همین الان بیت ۱۰۰% هم رشد داشته باشه میره رو قیمتهای ۱۱۲ هزار ،ایا امکانش هست؟ اما میتونی ارزهای دیگه پیدا کنی که تو یه مدت کوتاه حداقل ۵۰۰% رشد داشته باشن
ن الان اصلا وقت مناسبی نیس
تضمین چیه مرد حساب
مگه بازار های مالی قابل پیش بینی هست که شما تضمین میخوای.؟
مهندس خودت داری میگی قمار میخوای کنی
تو قمار کسی به شما تضمینی میده؟!!
داداش قمار تهش نابودیه
تا سه شنبه صبرکن، اگه قیمت نریخت و 55 ب بالا بود شک نکن خرید بزن
تثبیت تا سه شنبه روی 55 یعنی بیت 64 هزاری…
در سرمایه گذاری کردن تفکر قمار کاملا اشتباهه…باید به موقع در منفی وارد شد سود کردین بیایین بیرون…سرمایه گذاری درازمدت حداقل ۶ماه یکساله هم احتمال زیاد جواب می دهد…ضمنا بزرگترین تحلیلگران دنیا مثل آقای وارن بافت هم فقط دستورالعمل می دهند هیچگاه باقطعیت نمی توانند سفارش کنند کی به کدام سرمایه گذاری ورود یاخروج کنید…شماباآموزش و تجربه در خرید وفروش باید به یک استراتژی مخصوص به خود برسید.
موفق باشید