با سلام
همونطور که در پیام قبل گفتم .. سقوط شروع شده
حتی اگر فکر کنیم دادگاه فردا به نفع ریپل تمام بشه باز هم عاقلانست که اگر توی سود هستید ، موجودی رو به فروش برسانید
و منتظر خبر فردا باشید که اگر دادگاه به نفع بود درجا خرید میزنید و اگر منفی بود حدقل دیگه ضرر نکردیت
موافق لایک👍
مخالف دیسلایک👎🏿
دوست عزیز ضرر هم کنی برای کسی که هووولد میکنه مشکلی نیست این ارز همراه وی چین و دوج زمان آمدن تکنولوژی آرفید سر به فلک می کشند کاری نداشته باشید تعدادشون بالاست چون آرفید بخواد جهانی بشه ارزی لازم داره که تعداد بسیار بالا بخواد قبول دارم قیمتی به بیت نمیره اما صبر و هولد چندساله میخواد مخصوصا این که آمریکایی ست و همینطور سرعت تراکنشش ۳ثانیه ست خوراک تکنولوژی آرفید هست من الان خرید کردم صفر تومن هم بشه خیالم نیست چون آینده داره فکر میکنید چرا مدیرعامل صرافی بایننس گفته تا 2025 سال ارزهای دیجیتال هست؟ یک دلیلش اومدن یا کم کم به رسمیت شناختن و جهانی شد تکنولوژی آرفید هست. ارزهای دیجیتال ده سال یا بیشتر زودتر از آرفید اومدند تا فونداسیون این تکنولوژی رو بنا کنند. همین بهتر که خیلی ها هیچی نمیدونند وقتی هم میخوای اطلاعاتت و در اختیار قرار بدی حرف مفت میزنند که برازنده خودشونه
در ضمن بنده توصیه به خرید نمیکنم هرکس مختار ست یاعلی
چرت وپرت نگومنتظری قیمت بیادپایین بگیری نمیادپایینترحتی اگه ببازه بازبالامیره چون نتیجه دادگاه به ضررمشتری نیست
شما خیلی زرنگتشریف داری . اگه فردا رای بنفع ریپل باشه فکر کردی میتونی خرید بزنی تمامی صرافی ها فروش ریپلشون قفل میشه
در عجبم شما با این توانایی تحلیلت ایران چیکار میکنی
سلام
اخبار ریپل رو از کجا دریافت میکنید ؟
فردا اگه دادگاه رای به ریپل بده دادا هیچ یک از صرافیهای داخل ریپل نمیفروشن باید تبدیل کنی
اقا یکی دیگه میبره یکی دیگه میخوره شما به جونه هم افتادید زشت اقا احترام همو نیگهدارید