تحلیل دوج کوین و هشدار

دوستان عزیز کسایی که ب شما امید الکی میدن کسایی هستن ک دوج زیادی خریدن و تحمل این همه ضررو ندارن و دوس دارن شما هم تو ضررشون شریک باشین…من خودم با 40 درصد ضرر کشیدم بیرون و ریختم تو کوین اصل و نصب دار باینسس این ارز ی ماهه هیچ غلطی نکرده نیازی به تحلیل های مسخره نداره ی بچه هم میدونه ک این ارز دیگ صعودی نخواهد داشت شاید 5 درصد بره بالا و باز بیاد پایین که فقط برای تریدرا خوبه…با اطمینان بریزین تو باینسس که حجم معاملاتش تقریبا 7 برابر دوج کوینه و هیچ وقت سقوط نمیکنه ولی حجم معاملات دوج ک ی مدت خیلی بالا بود خیلی اومده پایین مشخصه خیلیا ازش زدن بیرون و دیگ امیدی ب این کوین ندارن…باز تصمیم گیرنده خودتونین دوستان من کسیو اجبار نکردم یکم زحمت بدین ب خودتون و تحقیق بکنین الکی ب این کوین دل نبندین این کوین باز جا داره بریزه از این بیشتر ضرر نکنین…
از وقتی از اینجا رفتم خیالم خیلی راحتره…شما راحت کنین خودتونو از فشار روانی این شت کوین…نظر شخصی بنده بود اینا و ب هیچکس هیچ اجباری نیس باز تصمیم گیرنده خودتونین…موفق باشین دوستان

همین الان دو میلیون سقوط کرد باینست که ،،:neutral_face::neutral_face::neutral_face:

حرف مفت خریدار نداره

دل سوزی شما بو داره و درک منظور شما دشوار نیست. پس بهتر نبست دل سوزی نفرمائید!

از دیشب تا الان 3 تومن سود کردم تو باینسس اگ نرفته بودم دو تومن تو ضرر بودم…خود دانین نرین