آقایون وخانوماا بمولا بهتر هست اول از همه وایت پیپر و رزومه یک ارز رو مطالعه کنید بعدتصمیم گیری کنید نظراتو من میخونم خندم میگیره واقعا چرا ما اینجوری تربیت شدیم آخه برادر و خاهر من شما ها با این خط ومش تان حتی حامیان این ارزو پشیمان میکنید عزیز برادر دوج فرشته خصال در عرض دوماه نزدیک ۸۰۰ درصد سود داده خوب طبیعیه یه استراحت بکنه وحبابشو خالی کنه وبعد حرکت کنه بازار رو حساب وکتاب و اصول هست سر گردنه نیس که شما بیتو رو ببینید همش حبابه گرچه سرمایگزاران گردن کلفت همچون جی پی مورگان بزرگترین بانک آمریکارو داره ولی چنان با تن دادن به اصول بازار سقوط خاهد کرد که مو به تنتون نمونه مگه الکی این همه تحلیل واصول وتکنیک بوجود اومده دو نفر بشینن وبا کلا ۲۰ میلیون تومن در گردش ارزه وتقاضا قیمت بیت رو برسونن به عرش نه جانم اینطوریام نیست با کله میخوره زمین بدجوری هم میخوره واحتمالا شت ترین کویین در آینده نه چندان دور بیت کویین شود … پس قضیه دوج دقیقا دوماه پیش دوج ۱۲۰ وبعد اومد رو ۱۸۰ و بیست روز درجا زود کجا بودید چرا خرید نکردید وده روزم روی ۳۵۰ درجا زد کجا بودید اومدید روی ۲۲۰۰ خرید کردید درست در اوج خوب پایشم بشینید این ارز به عرش میرسد چون بهترین و محبوب ترین ارز بین مردم هست ومیتونه جای بیت دو با نامحدود بودنش بکیره مثل پول رایج فقط این بهنوان ارز رایج خاهد بود فقط اجازه بدید نابغه اقتصاد آقای ماسک کارشو بکنه غر نزنید وصبر کنید ودلسردم نشید من بهتون اطمینان میدم پشیمان نمیشید … بهترین ومحبوب ترین پلتفرم آمریکا رابینهود هولدر اصلی دوج هست با صد مشاور ارشد مالی د زبده … شاد باشید ..
همه حرفات به کنار. ولی عزیز برادر دیگه قرار نیس جو گیر بشی و راجب بیت کوین اینجوری حرف بزنی
دقیقا درست میگه