سلام خدمت دوستان
من یه کیف پول بنام اتریوم پرسین دانلود کردم تو گوشی و مقداری اتریوم خریدم وانتقال دادم به اونجا الان میخوام بفروشم هرکاری میکنم منتقل نمیشه همه مراحلش رو هم درست انجام میدم ولی منتقل نمیشه.البته من یه کیف پول دیگه هم دارم رو همین گوشی نمیدونم بخاطر اینه که دوتا کیف پول دارم یا ربطی نداره.کسی از دوستان میتونه راهنمایی کنه.ممنون
یکم بزار ته کیفت بمونه.ببین میشه؟
سلام .به هیچ عنوان از اتریومپرسین استفاده نکنید که بدترین کیف پول هست و اصلا انتقال انجام نمیده من دقیقا همین مشکل داشتم و بعد از ۴ روز گشتن توی نت تونستم راه حل پیدا کنم متاسفانه هیچ پشتیبانی هم نداره.راهی که من رفتم این بود،، روی اسمکیف پولتون داخل پرسین اتریوم دستتون رو نگه دارید یکسری منو میاد که نوشته نمایش کلید واژه محرمانه همونو بزنید و اگر پسوورد دارید واردکنید یک بارکد براتون میاد ادرس اونو کپی کنید و توی کیف پول دیگه مثلا تراست ولت در قسمت دریافت وارد کنید اینجوری محتوای اون پرسین براتون منتقل میشه توی کیف پول جدید.
ممنون از راهنماییتون.فقط اون آدرس که تو کلیدواژه محرمانه میاد کپی نمیشه باید خودم دستی بنویسمش؟
کدوم قسمت کیف پول مقصد آدرس محرمانه رو بنویسم.تو قسمت دریافت جایی نیست واسه اینکه بتونی آدرس بنویسی.
اگر برای شما کپینمیشه دستی بنویسید.یا با یک گوشی دیگه عکس بگیرید و بعد با کیف پول جدید خودتون اون عکس رو اسکن کنید ادرس کامل کپیمیشه.منهردوتا راه رو استفاده کردم
وقتی روی کیف پول جدید میخواید بزنید باید در قسمت کیف پولها بزنید روی دکمه ایجاد کیف پول جدید و در اون قسمت ازتون میپرسه ایا جدید ایجاد کنم یا از قبل دارید.شما بزنید از قبل دارید و اونجاهمین ادرس که نوشتید رو بزنید و دکمه import را بزنید اونوقت باید محتوای کیف پول پرسین اینجا ببینید.و بعد بلافاصله برید در قسمت send و receive از کیف پول پرسین خارج کنید ارزهارو.البته مقداری ازتون کم میشه که خب هزینه انتقال هست
من تراست رو دانلود کردم ولی اون قسمت دریافت اتریوم فقط آدرس رو میشه کپی کرد جایی نداره که آدرس وارد کنی؟ شما چه کیف پولی دارید که از اتریوم پرسین تونستید انتقال بدید؟
ممنون از راهنماییتون
خیلی از کمکتون ممنونم سحرخانم بالاخره تونستم انتقالش بدم براتون موفقیت و سلامتی آرزو میکنم.