نکات کلیدی برای موفقیت در بازار ارز دیجیتال

دوستان در ادامه متن قبلی که ارسال کردم خواستم توضیح بدم که عزیزانی که علم این بازار را ندارند و تازه شروع کردند این را بدانند که صحبت های که بعضا اینجا در مورد قیمت این ارز میشه در برخی از موارد تخیلی بیش نیست لطفا به این موارد توجه نکنید گاهی دیده شده در اینجا صحبت از قیمت 500 دلار و 1000 دلار برای ریپل میشه دوستان من به عنوان کسی که سالها تجریه در زمینه این بازار رو دارم به شما اطمینان میدهم که ریپل حداقل تا 10 سال آینده همچین قیمتی رو به خود نخواهد دید با این صحبت ها سرمایه های خود را به باد ندهید
این بازار هنگامی برای شما سود آور خواهد بود که اول پول اضافه خود را در این بازار سرمایه گذاری کنید
دوم علم این کار رو داشته باشید
سوم قدرت ریسک پذیری داشته باشید
چهارم هرروز اخبار و مقالات و خبر های مربوط به هر ارز و بازار کل رو دنبال کنید البته در مقالات و اخبار معتبر خارجی
خواهشا با علم سرمایه گذاری کنید

سلام دوست عزیز ، شرمنده که مراحمت میشم ، من تازه واردم و داغدیده بورس ، حدود یکهفته با ارز دیجیتال آشناشدم ، و خربدهایی کردم و سبد ارزی تشکیل دادم اما در صرافی ایرانی ، و الان شنیدم که قراره صرافی های ابرانی درگاه ها رو‌مسدود کنند با دستور محلس و … میخوام بدونم واقعیت داره ؟؟ و این یعنی سرمایه ای که بنده و امثال من در این ثرافی ها ارز دبجیتال خریدیم کلا به باااد میره ؟؟ ممنون میشمراهنماییم کنید و اگر اینطوره بفرمایید چیکار کنبم و از چه صرافی خارجی تهیه کنیم که سرمایمون امن باشه … ممنووونم از شما

مطمعنم سابقه شما به اندازه من نیست، اتریوم تو سال 95 خودمون قیمتش 1 دلار بوده الان رفته بالای 2000 و تا 10000 هم میره تو این یکی دوسال ومطعمن باش ریپل با تغییر و تحولاتی که میشه و احتمالا توکن سوزی قیمتش شاید به 500 نرسه ولی 50 تا 100 دلار را خواهد دید تو یکی دو سال آینده