معرفی کیف پول معتبر برای یونی سواپ

سلام خیلی آدمای نامردی هستید همتون میگید بخرید بخرید حالا ۱۰ تومن خریدم شده ۶ تومن درست ادم باید صبر کنه ولی کارشناسی بگید خرید کنید ک ادم ناراحت نشه ممکن با تفسیرای اشتباهیتون حق الناس بیوفته گردنتون

تا عید صبر کن.نتیجه اش رو میبینی.نگران نباش.ارز خوب و مطمنی خریدی

دوست عزیز هیچوقت توی کامنت ها دنبال سیگنال خرید نباش خیلی ها فکر میکنن اگر ارزی ک خریدن رو تبلیغ کنن بیشتر خریده میشه و میره بالاتر

دوست من حق هیچ کسی گردن کس دیگه ای نیست، وقتی میای با کامنت این و اون خرید میکنی عاقبتت همین میشه، الان هم بی خیال شو بذار کنار تا چند ماه نگاه نکن به قیمتها، زمان همه چیزو درست میکنه

وقتی کشید بالا جبران میشه…باینس خودش رو ثابت کرده…

اميدوارم سود كني ولي همه مثل خودت ناراحتن و اگه یکی مثل ایلان ماسک نامرد زر نزده بود قرار بود جور دیگه پیش بره

عزیزم هیچ وقت رو مثبت اونم بالای بیست خرید نزن شما تو اوج گرونی خرید کردی

شما نباید به حرف بقیه و با لایک بقیه خرید میکردی.

من این مدت که تو ارز بودم این نکته یافتم هیچ وقت فقط یک ارز سرمایه زیاد نزارید بلکه دو یا چند چون اگر یکی بره پایین میشع با اون یکی بازی کرد( نوسان گیری)
تا اون یکی سود میده یا شاید یکی سود بده صرر اون یکی جبران میشه دو عجول نباشیم هر شکستی بالاخره پیروزی ی دنبال داره و بعدی اینکه همه سرمایه خرید نکنید همیشه از سه قسمت حتما یک قسمت دست نزنید که اگر یک ارز یا اصلاح شدید رخ داد سود خوبی بگیرید…