نظر در مورد شت کوین (shitcoin)

به معنای واقعی شت کوین هستش.
تعصب های بی جاتون رو بندازین دور
سه ماهه سرمایه م ، رو این آشغال صرف کردم که فقط جا داره بیاد پایین.
اونایی که میگفتن میره بالا کجان که با زندگی مردم شوخی میکنند

داداشه من اونایی که اینجا میگفتن میره بالا همیشه پای آخره حرفاشون میگفتن که سیگنال خرید نیس

دوما اونایی که میگفتن میره بالا مثله منو تو خودشونم سرمایه‌شونو خابوندن رو این ارز

اگه انتظار داری ریپل تا ۳ ماه دیگه بره بالا، همین الان هرچی ریپا خریدی رو بفروش و چنج کن ؛ کسی که صبر داره روی ریپل سرمایه گذاری میکنه؛ شرایط این ارز الان جوری نیست که کسی بتونه بگه این ارز ۳ ماه دیگه میره بالا… بسیار صبر باید..

اولا شت کوین نیست چون هدف داره یکم مطالعه کن دوما راضی نیستی پولت رو بردار سوما عجول نباش این ارز دادگاهی داره چهارمٱ الان که بازار خونیه ریپل نسبت به ارز های دیگه کمتر ریزش داشته

به حرف مردم معامله میکنی؟
خودت مگه عقل نداری فکر کن خو

شما که بجای استراژی معامله دنبال دهن مردم هستی ببینی چی میگن و سواد معاملاتی نداری ،ضرر و زیان ت رو خودت باید گردن بگیری دنبال مقصر نگرد

نیما جان تو به هر تقدیر نمی‌تونی دیگران رو مسئول بدونی اما از برادرت بشنوی من میگم توی بازار ارز دیجیتال باید ذخیره سازی کنی نه اینکه معامله کنی چون واقعا توی معامله از دست خواهی داد.باز صلاح مملکت حویش خسروان دانند

با نظر دیگران معامله نکنید تو هیچ بازاری خودت تحقیق کن ودر حدی سرمایه گذاری کن که توانشو داری وپول مازاد هست براتون اینم بهترین وقت بازار هست داره ریزش میکنه به لطف بیت کوین وبهترین فرصت رو برای خرید محیا میکنه