دوستان عزیزم همگی بخرید تا یک سال دیگه هرکی این ارز داشته باشه میلیارد در خواهد شد دوستان بخرید که وقت تنگه میره بالا بعدا حسرتش میخورید من صد میلیون خریدم حالا شما خود دانیداز من گفتن بود
من هر ارزیو نگاه میکنم تو زیرش نوشتی من صد میلیون خریدم. دست بردار فکر کردی تو بازار ایرانی
با چه تحلیلی میگید بخریم توضیح بده
عزیزمن همه ی ارز ها اینو گفتی بابا بسته کم تبلیغ الکی بکنید والا به خدا سر منافع خودتون بقیه رو الکی بدبخت نکنید خجالت داره والا
خدا شاهده اگه تو تا حالا صدتومن از نزدیک دیده باشی جو الکی نده به مردم پسر خوب
هولو تلاش دارد تا مشکل تمرکزگرایی را که حتی در درون فناوری blockchain وجود دارد حل کند. این پروژه بدون فشار نیازهای محاسبات و تخصص فنی ، خدمات بلاک چین را ارائه می دهد. برای مرد معمولی ساخته شده است.این پلتفرم براساس مفهوم سنتی حسابداری دو ورود ساخته شده است که از دیدگاه کاربران نوعی مشروعیت مفهوم آن را فراهم می کند. بخش عمده ای از پتانسیل های آن به این واقعیت است که این یک جایگزین سازگار با محیط زیست برای فناوری بلاک چین است.Holochain از نظر اشتراک و میزبانی اطلاعات ضمن ایجاد همزمان درآمد ، چیزهای دیگری برای ارائه دارد. این تیم دارای یک تیم حرفه ای باتجربه است تا به بهترین شکل پروژه را ارائه دهد
اقای ۲۱ شما شما الکی جو منفی نده من گفتم بخرید خودمم خریدم کسی رو بدبخت نمیکنم میتونید بیرید از اینترنت سرچ کنیدو ببینید که از خیلی ارز ها بهتره و تیم قویش میخوان بلاکچین را اصلاح کنن من روش مطالعه داشتم ولی شما از خودتون حرف درمیارید از مغزتون استفاده درست ببرید امیدوارم که موفق باشید
دلیل اینکه ما باید بدونیم شما چقدر خریدی چیه ؟