تصمیم به صبر و عدم خرید در شرایط فعلی

تصمیم خودمو در شرایط فعلی به اشتراک میذارم شاید به کمک دوستان بیاد. همونطوری که قبل تر هم گفتم توی این شرایط بهتره که شتاب زده عمل نکنید و از ترس جاموندن از خرید، ممکنه فرصتای بهتر خریدو از دست بدید و نیاز باشه که مدت زیادیو برای برگشتن به قیمت خریدتون صبر کنین.
به همین خاطر منم برای خرید و پر کردن سبد خریدم صبر میکنم و ترجیح میدم فعلا از باز کردن پوزیشن فروش سود بگیرم و فعلا خریدی انجام ندم تا زمانی که اصلاح بیت کوین تکمیل بشه( پیش بینی من عدد ۳۴ هزار برای بیت کوین هست چه بسا در صورت ریزش های شدید به محدوده ۲۶ هزار هم برسه) پس فعلا صبر میکنم و سرمایمو توی این شرایط بحرانی درگیر نمیکنم. البته منظورم از خرید برای هولد بلند مدته.
برای ترید کردن هم روزانه بخش کمی از سرمایمو مشغول میکنم اما با احتیاط و مشخص کردن حد ضرر

*ضمن اینکه من برای این اصلاح قیمت ها حدود یک ماه صبر کردم تا بتونم سرمایه های جدیدمو وارد سبدم کنم. پس شما هم خیلی عجله نکنید و بصورت پله ای روی نقطه های حمایت دار خرید کنید.

اگر از قبل سفارش باز کردید توی قیمتای بالا فقط خودتون باید تصمیم بگیرید که از فرصتای فروش استفاده کنین و با حداقل ضرر بفروشید یا ریسک صبر کردنشو بپذیرید تا زمانی که قیمتها برگرده.

پيشبيني شما شخماتيكه. برو بخواب كه فرصت از اين بهتر بازم گيرت بياد. تو يك ماه صبر كردي؟ قيمتا كه ١٥ روز پيش از اينم پايين تر بود. دروغگوي ناوارد مبتدي

اصلاح قیمتی که فرمودی در صورتی که بازار روند عادی داشت قابل پذیرش بود ،ولی با هجوم نقدینگی از سراسر دنیا به سمت رمز ارزها این تحلیل جناب اشتباهه اینده بازار در کوتاه مدت غیر قابل پیشبینی شده