تجربه ضرر و درخواست کمک

سلام به همه دوستان من هم مثل شما ضرر کردم در این ارز البته مبلغ چشمگیری شاید برای خیلی ها نباشه ولی در حد اندازه خودم و در آمدم 'زیاد بود لونا بعد از این ریزش که به صفر رسید و یک پامپ که ۱۲ تومان حالا بیشتر یا کمتر رسید باز هم جیب خیلی از دوستان ما را خالی کرد و دوباره فریب خوردیم در واقع از یک سوراخ دو بار نیش خوردیم و حالا باید بشینیم ۶ ماه یا یک سال یا دوسال که شاید یک اتفاقی بیفته واقعیت این هست من و بیشتر خیلی از دوستان اعتیاد به خرید ارز با چشمهای بسته شدیم دوست داریم فقط بخریم که شاید ارزش پولمان حفظ بشه دریغ از اینکه توجه کنیم دنیا بر علیه کشور ما هست ما ایرانیها کم سرمایه توی این ارز نذاشتیم ودر آخر همه اسیر سیاست دولت ها و جنگ های تکنولوژی شدیم و باز مردم قربانی این جنگها ریزش لونا کمتر از بمب اتم روسر خیلی از ماها نبود در واقع این چند روز مردیم و زنده شدیم یا خیلیها الان میگن کاش مرده بودم دوستی که نصیحت میکنی به هموطنت متلک میندازی که میگی توهم گرفتی ما همه جوان هستیم با کلی آرزو که محقق نمیشه ولی همین رویا ماهارو زنده نگه میداره نمیتونی کمک کنی اجازه بدید دوستانی که تحلیل بلد هستن وارد بشن کم بنویس کم حرف بزن بزار از تحلیل چند نفر یک جمع بندی کنیم به درد بخور باشیم شاید ما هم ۱ درصد پیروز این جنگ بشیم

واقعا بعد از این اتفاق هنوز به تحلیل اعتقاد داری؟؟؟ دوست من شما یکنفر نشونم بده که تو یکسال گذشته تحلیل به همچین فاجعه ای برای لونا کرده باشه. حتی یکنفر پیدا نمیکنی ک دامپ ۱۰۰درصدی رو پیش بینی کرده باشه چ برسه یه این فاجعه!!!

حرفت منطقی هست ولی بازار کریپتو طوری هست که حساب کتابی توش نیست همون ارزی که فکرشو نمی کنی احتمال داره پامپ داشته باشه من توی سبدم ده تا ارز دارم از اونجایی که احتمال میدادم چند تا از ارزهایی بنیادیم تو چند سال چند برابر بشه نشد تازه تو ضررم هستم ولی از چند تا ارزی که احتمالشو نمی‌دادم اونها با این شرایط بازارقرمزی که هست الان پولم چند برابره خیلی ارزها داریم با تعداد تکن بالا قیمتش چندها برابر ارزهایی هست که تعداد تکن کمی دارن منظورم این نیست که این حتما بالا میره ولی احتمالشو داره یه حرکت‌هایی. بزنه هر کسی با اختیار خودش تصمیم میگیره من خودم شخصا با پنجاه دلار ریسک کردم اگه رفت بالا که چه بهتر اگه هم نرفت صفر شد چیزی از دست ندادم به امید حق

احسنت.کامل و جامع