دیدگاه مثبت نسبت به ارز دیجیتال

من هیچ سهامی در هیچ ارز دیجیتال ندارم و کار ارز فیزیکی زیاد انجام دادم و بسیار بسیار تاوان دادم اما نظرم در مورد ارز دیجیتال مثبت است چون دولت ها و دستهایی مافیایی پشت دولت‌ها در تعیین نرخ تاثیر گذار نیست اینجا کسی نیست که دستور بده یا تزریق ارز کنه خیلی که کار کنن با خبر و موج شایعه یه تکانی بده که اونقدر تاثیرگذار نیست اما حوصله میخواد چه بد بشه چه خوب یادتون باشه
یک ضرب‌المثلی هست که میگه “روم یک روزه ساخته نشده”" حالا هم قرار نیست طی یک روز نرخ‌ها به آسمان بره یا زمین بخوره."

عزیز هنوز کجای کاری من خودم مدت هاست با ارز های دیجیتال کار میکنم و خداییش خیلی بهم کمک کردن ولی همیشه همه ی ما باید یه ذره ترس در ذهنمون درباره این ارز های دیجیتال داشته باشیم،اگه یه روزی همه چی تموم بشه چی یا تموم داریی هامون به فنا بره میخوی یقه کی رو بگیری خوهش میکنم باذهن باز به حرف هام توجه کنید و مطمئن باشید این بازار ارزهای دیجیتال طی یک بازه ی زمانی زیاد توسط افراد زیرکی ساخته شده و شاید براتون جالب باشه که ساتوشی ناکاموتو همون خالق بیت کوین معناش به زبان ژاپنی میشه:“سازمان اطلاعات مرکزی”“و بعضی از کسایی که به این بازار اعتقاد ندارن براین باورند که CIA آمریکا نقش پررنگی در این بازار دارد.حالا من نظرمو گفتم خواهشا شما ۱درصد احتمال بده حرفهام درست باشه اونوقت که دیدتون کلا عوض میشه تنها میتونم بگم خیلی به این بازار وابسته نباشید و مطمئن باشید زمان همه چیزو آشکار میکنه.”

دوست عزیز ارز فیزیکی چیزی هست که لمسش می کنی و در اختیار داری. این ارز یک رمز است بازی با رمز خطرتاکتر از صرافی فیزیکی است. دوم،شما میگی چون دولت ها دست نداره پس بهتره؟ من میگویم نه ! این بدتره چون هیچ کسی پاسخگو نیست و ارزش این ارز ها به یک توییت مثبت ایلان ماسک و یک توییت ریس خزانه داری آمریکا گره خورده است. حتی ریس ماکروساف،می تواند با یک توییت کل باراز را بشکنه و…

اینجا ایرانه داداش دست کم گرفتی این دزدارو دلارو میارمپن پایین یک شبه به چخ میری

اینجا هم نهنگا هستن😉

رفیق اول اینکه اینا سهم نیست ، دو اینکه کلا اشتباه میزنی

اینجا دولتها دست ندارند.ولی یه سری دلال و خر پول هستند که با سیاستهاشون خرده پاها رو نابود میکنند.این کار یه دانش حرفه ای میخواد که متاسفانه ۷۰ درصد ازون به بهره اند که با یه افت شدید دارو ندارشون میره.وتا برگرده ضررهای دیگه ای نیز شاملشون میشه.