سلام دوستان من میخوام بایننس بخرم هیچ سر رشته ای ندارم .میشه راهنماییم کنید ممنون میشم .
فقط میتونم بگم بخر اصلا شک هم به دلت راه نده تا 1000 دلار میره .
برادر بزرگوار کیف پول نصب میکنی بایه صرافی احراز هویت میکنی
بعدش خرید وفروش
شما فعلا میتونید از صرافی های داخلی خرید کنید همونجاهم میتونی ترید کنی خیلی راحت وارد صفحه صرافی یا اپلیکیشن صرافی میشی گزینه ثبت نام و غیرو…
چند مرحله احراز هویت داره و بعدش پول واریز میکنی با پولت از اجناس داخل صرافی (ارزدیجیتال) خرید میفرمایید و من الله توفیق و پرسود باشید
اره چرا نمیشه. شماکه میخوای BNBبخری باید از ساعت۱۱تا ۴صبح درنظرش بگیری ببینی روندش چجوریه ازمن میشنوی ۳تا۴روز لحظه به لحظه دنبالش کن ببین باچه قیمتایی بالاپایین میشه سقف و کفش و درنظر بگیر از ساعت ۴:۱۰دیقه هم اوج معاملات امریکا و بعد اون کشورهای دیگه ست که یا میره بالا یا میاد پایین و ساعت۱۰:۰۰صبح تا ۱۴:۰۰هم اوج معاملات ایرانه از نظر خوده من ساعت ۱۲تا ۱ظهر قیمت سعودی یا نزولیش معلوم میشه این فقط یه نظره و من بااین روند کارمیکنم هیچ ادعای کارشناس و یا بلد بودن ندارم اینارو درنظربگیر خودت متوجه میشی باهاش کارکنی ولی اگه میخوای بگیری بزاری بمونه برا یکی دوماه دیگه بین ۵۸۰۰تا ۶۷۰۰بگیرش ازاین پایین ترم که بگیری خیلیم عالی ودر هرصورت زیر ۷نفروش بیاد پایینم برمیگرده بایننس گنج پنهانه
بخر در حال حاضر بهترین واسه سرمایه گذاری …الان کف قیمتش هست…کاردانو هم خوبه …البته باز هم تحقیق کن
بزو یک صرافی حالا خودت تو نت بزن میاره ثبتنام کن تا احراز هویت بشی پول واریز کن به اون صرافی و تو نقاط مطمن خریذ کن
فقط خیلی مواظب باش نااگانه خرید نکن
صرافی ایرانی ثبت نام کن بخر تا 300میره اگه زیر پونصد نیاد امروز
منظورت بایننس کوینه؟