مشکل در واریز لونا به کیف پول

سلام دوستان امروز ۹۲۰۰ هزار حساب بانکی در ایران که خرید وفروش ارز دیجیتال داشتن مسدود کردن و من هم یکی از این ۹۲۰۰ هزار نفرم مواظب باشین. این همه گرانی کمه ارز دیجیتال هم ازمون گرفتن این مملکت دیگه جای زندگی نیس

تراکنش مبلغ بالا داشتید؟

پلیس فتا چی بهت گفت؟

سلام
من پیگیر این خبر شدم ، صحت داره ولی فقط حساب هایی که با صرافی های خارجی کار کردن و گردش مالی زیادی داشتن رو مسدود کردن .

سلام مطمین هستید

نترس داداش. شماره کارت ملیت رو میگیرن از بانک و بعدش میدن صرافی تا صرافی احراز هویت کنه که از این طریق پول جا ب جا کردی دوباره حسابت باز میشه. جای نگرانی نداره فقط میخوان مطمعن باشن که پول کلونت از کجا اوردی همین

داداش منظورش این ارزها نیست کسایی رو میگن که با ارز کشورمون همو ۴۲۰۰ داشتن و گردش مالیشون بالای ۴۰ میلیارد بوده

سلام دلیل مسدودی شون. چی بوده بع چه دلیل

تو غلط کردی که حسابتو بستن.اخه ریق تو کل حسابای تو جمع بشه صد دلار نداری…ازون بدبختای حسود هستی و زرمفت زن که هیچی ندارن و از سوزششون اینجا زرمفت میزنن سمپاشی میکنن…سابقه پیامات هست…اون حسابایی که بستن مال یه عده بود که میلیاردی داشتن پولشویی میکردن و خلافشون واس پلیس ثابت شده بود نه ملت عادی…تو که دیگه هیچ پوخی نیستی…یه بدبخت هیچی ندار که دوروزه از سر گله ■■■■■■ اومده شهر یه گوشی دستش گرفته اینجا شده محل تخلیه عقده حشادت و سوزشش.امثال تو تا اخر عمر توی همین فلاکتو بدبختی نجاست میمونن و میمیرن چیزی که لیاقتتونه