دوستان عزیز انقدر نگین امکان نداره این ارز حتی به یک دلار برسه که واقعا آز روی منطق حرف نمیزنین برین نگاه کنین ارزهای بدون پشتوانه فاندامنتال که این ارز ازپشتوانه قوی تبلیغاتی برخورداره رو ببینین چه کردن همین ردیف ۱۷ AAWEدر تاریخ مهرماه ۹۹ قیمتش بوده ۱۵۰۰۰ تومن و الان تا ۱۰ میلیون تومان هم صعود داشته پس حمایت کنین و امیدوار باشین قطعاتا پایان۲۰۲۱ هر کدوم از شما که هولد کنین و صبر داشته باشین من اینده این ارزو باِلای ۱۵۰۰ دلار میبینم فقط کمی صبرکنین برای یکسال مدت زیادی نیست اینحا بورس ایران نیست که دولت بخواد صف فروش درست کنه نذاره تو سود کنی نترسین و فقط هولد کنید قید این چند ملیون تومن و بزنین و هر روز کندلها رو نشمرین چندتا سبزه چند تا قرمز هم روحیتون خراب میشه هم امید و از دست میدین صبر مساوی با مولتی میلیاردر شدنتون دنبال دوزار نوسان نباشین دو دفعه درست میشه سود کنی ولی یکبار هم جا میمونی من همه روشهارو امتحان کردم و فقط با صبر جواب گرفتم بار اول و بار دوم الان هم بار سوم رشدش شروع شده پس اگرارزقوی نبود قطعا دوباره رشد نمیکرد این دوج فوق العاده شمارو ثروتمند میکنه الان تبلیغات وسیعی در امریکا شکل گرفته تیشرت با ارم دوج
کلاه با ارم دوج توییترهم که همه از دوج حرف میزنن اینا باعث میشه تقاضا ازعرضه پیشی بگیره تا قبل از عید
بین ۵ ارز برتر بازار خواهد بود امروز ۶ اسفند ساعت 15
بماند یادگاری
اولا دوست بیسواد من این ارز AAVE هست بعد بزرگوار کل سکه های این ارز دوازده میلیون هست سکه های دوج صد و بیست و هشت میلیارده
ناموسا ۱۵۰۰ دلارو از کجات درآوردی:joy:اول برو یکم درمورد مارکت کپ یاد بگیر مطلب، بعد بیا تارگت های نجومی بده…دوج کپ نداره و سکه در گردشش در حال اضافه شدنه…همین الانم ۱۲۸ ملیارد گردش داره…بیت کوین ک انقدر قیمت گرفته بخاطر محدود بودنشه…کلا ۲۱ ملیون سکه داره…یه ضرب کن ۱۲۸ ملیارد رو در تارگت ۱۵۰۰ دلاریت…ببین اصن تو این دنیا میگنجه…تازه بر فرض اضافه نشدن سکه ها
دوج کوین ۱۵۰۰ دلار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لعنتی نمیگی یوقت عاشق تحلیلا و خیال بافیات میشیم
داداش ۱۵۰۰ دلار رو از کجا آوردی !!! من خودم دوست دارم بره بالا ولی این ۱۵۰۰ دلار رو از کجا آوردی ؟؟؟
مطمئنی رو ۱۵۰۰۰ بود مهرماه؟
روی ۱.۵ میلیون بوده ها