من چن سهم بورس گرفته بودم ک تجربه کنم همونا رو قصد دارم بفروشم اینبار تو ارز دیجیتال وارد کنم ب چشم بازی و تجربه بهش نگا میکنم اصلا قمارش میزنم بهش نیاز ندارم مبلغش پایین حداقل اشنا میشم واسم کافی ولی پیشنهاد میکنم دوستان برای خرید الان وارد نشن شایدم هیچ زمانی وارد نشن بهتر چون آینده مبهمی داره از ی طرف مخالفت دولت ها و کانال fetf برای مبادلات ارزی و قوانینی ک برای مقاصد خود وضع میکنن از طرفی حمایت از ارزش پول ملی سایر کشورها ک بسادگی کنار نمیگذارن و کارمزد بالا رفع تحریم ها و ورود و خروج نهنگ ها از بازار و خطر هک فراموشی و سرقت اطلاعات و در اخر غیر قابل رسیدگی به جرائم تراکنش از مواردی است ک پیشنهاد نمیکنم پول باارزشو مجازی چنج کنید ک شب خوابتون راحت نبره
بهتره همون بورس میموندی یا با تحقیق میومدی کریپتوکانسی به معنای ارزهای غیرمتمرکز نامگذاری شده که هیچ نهاد و دولت و بانک نمیتونن روش اثری داشته باشن و درواقع عاجزن از اینکار در ارز دیجیتال هیچ واسطه ای وجود نداره که از طریقش کنترلش کنن و کلا ارز دیجیتال به همین خاطر بوجود اومده و در این بازار هر تراکنشی در شبکه بلکچین ثبت میشه و قابل رویته و در این بازار وجود نهنگها و کله گنده های بزرگ یه امر ضروریه واسه پیشرفت ارز درسته در خروجشون قیمت حالت نزولی میگیره در عوض در ورودشون تراکنشات به شدت بالا میره اینو بهتون بگم تو بیست سال اخیر پول رایج کشورها ارز دیجیتال خواهد شد
اقا شما برو دنبال همون بورست دیگه لازم نیست اینجا نظر بدی
حرف نزنی بخدا نمیگیم لالی…جلبک ارز دیجیتال رو چه به fatf...
سهم بورس فروختی ارز خریدی بیای بگی بده اگه بده برو همون تو بورس اونجا موفق تری حسن کلیدسازم تضمینش کرده واست
یه خورده دیگه تجربه پیدا کنی باید وال استریت رو بدن دستت
همینها رفتن بورس رو ترکوندند