باسلام ببخشید من یه سوال دارم اگه کسی راهنمایم کنه ممنون میشم من تو این نرم افزار ارز دیجیتال معامله انجام دادم تو قسمت پرتفولیو ایا این ارزش دارایی من واقعیه؟
داداش اون برا امتحانهه تو صرافی بخر اینجا پرتو کن هی سود و ضررتو میبینی پرچم بچا خمین بالااااا
خیر دوست من شما هر چیزیو میتونی اون تو وارد کنی فقط برای حساب کتاب شماست که برای مثال شما الان بیت کوین میخری ۱ ماه بعد اطلاعات خریدتو که تو پورتفولیو وارد کردی رو اگر ببینی بهت میگه با قیمت الان چقدر به ریال و دلار سود یا ضرر کردی
موفق باشی
آره دیگه پولدار شدی منم چند روز پیش پولدار شدم
داداش شوخی میکنی دیگه؟!!
نه برادر ا،ینجا خرید فروش نداره
اره داداش واقعیه چنتا بیت کوین داری عزیزم
بابا تو ديگه كي هستي معامله گر
دوست عزیز، نرم افزار ارز دیجیتال واسه خرید و فروش نیست، فقط قیمتهای لحظه ای رو نشون میده
سلام دوست عزیز قیمتهای اینجا با بازار اختلاف داره
اره واقعیه بدون اینکه از حسابت پول کم کنه واسه خودت کیف پول درست کردی.
ترو خدا وارد این کار نشو.
آدم میمونه به شماها چی بگه.
معلومه یه عده که اینجا نظر میدن و کارشناسی میکنن مثل شما گوسفنداشونو:ewe: فروختن اومدن ارز دیجیتا خریدن.
بعدم میگن آخ چرا نمیره بالا یک شبه پولدارشیم.
معلومه دیگه فاتحه این کارم باید خوند.
سلام نه خوشتیپ اونجا فقط میتونی تعداد ومبلغ ارزهایی که خریدی رو وارد کنی تا نوسان قیمت وبالا پایین رفتنشو بفهمی .توصرافیهای ایرانی وخارجی معامله کن مقدارشو اینجا وارد کن.چطور بدون فکر حرف میزنی مگه این به صفحه پرداخت بانکیت وصل شد یا ازت پول کم کرد که میگی معامله زدم:thinking:
نمیدونم بخندم یا بگریم!
بابا تو دیگه کی هستی
اره برو حالشو ببر،…تا هزار تا بیتکوینم میتونی بخری با این نرم افزار:man_facepalming:
دوست عزیز اینجا نمیشه معامله انجام داد، فقط خرید و فروش ها رد اینجا به عنوان یه دفترچه یادداشت وارد میکنیم که در عر زمان بدونیم با خودمون چند چندیم همین و بس
داداش اون از اسمش معلومه که یه بستره واسه اینکه معاملاتتو توش بنویسی برات سودو زیانتو مشخص کنه
نه آقا
اولا که تو این برنامه خرید و فروش انجام نمیشه
این برنامه واسه اطلاع رسانی هست
این پرتفوی واسه اینه که شما هر ارزی که داری تعدادش رو وارد میکنی
سپس این پرتفوی جدول میسازه واسه شما و سود روزانه شما رو بهتون نشون میده…
امیدوارم این مطلب مفید بوده باشه واسه شما
با تشکر از عوامل این برنامه خوب…
نه این واسه آموزش. و چک کردن نمودار .
برای خرید باید صرافی آنلاین ثبت نام کنی و از اونجا خرید انجام بدی
اینکه آزمایشیه . ارز نیست