دوستان عزیز یه لطف کنید احساسات تون رو اینجا نشر ندید. من توی صفحه هر ارز که رفتم تا وقتی مثبته هزار تا کامنت که پرواز و من فلانم و این ارز فلانه و … هست وقتی هم منفی میشه هزار تا کامنت که این ارز آشغاله و اگه پهن میخریدم بیشتر سود میکردم و فلان.
اگه سواد نداری و علم اینکار رو نداری اولا بیخود کردی وارد این بازار شدی. دوما حالا که وارد شدی ، لطف کن با اون سواد نداشته ات اینجا اسپم نذار و بذار چهار تا آدم اینکاره که تحلیل میذارن ، تحلیل شون دیده بشه. اینقدر مزخرف و چرت و پرت مینویسید که یکی هم تحلیل درست و حسابی میذاره ، کامنتش بین مزخرفات شما گم میشه.
داش مهران خوشبختیت آرزومه@
پس کجا برن خودشونو خالی کنند
پیش کی از ریپل بگن تا درکشون کنه
درود بر تو جوون
یک کلمه حرف حساب.
بسکه حرفای بی سروته و بی فایده زیاده که آدم نمیخواد نگاهی به مطالب این قسمت بکنه.جالبه که اراجیف بیشتراز مطالب مفیدتاییدمیشه
اون زبون بسته ای که از بورس اومده اینجا و انرژی منفی میده گوسفندی بیش نیست و لیاقتش فقط طویله هست تمام.
راست میگی والله من به خاطر حرف مردم ضرر دادم
آی گفتی.
من چند سال این کاره ام یه کامنت نذاشتم و میدون رو دادیم دست اساتید که استفاده کنیم،طرف ۴تا ریپل خریده همه جا جار میزنه و انرژی منفی میده و زر میزنه و نمیزاره دوتا کاربلد تحلیل بزارن.
ای افرادی که بلد نیستین،سکوت رو که بلدین.
هیسسسیس
دوست عزیز فکر کنم از ریزش ارزها ناراحتید. چرا توهین میکنی . شما لطف کن مزخرفات را نخون بالاخره هر کسی به اندازه سوادش داره بهره میبره در ضمن توی بازارهای اینچنینی اگه همه با سواد باشن که کسی سود نمیبرد. ادمهای کم اطلاع ضرر میدن و آدمهای باهوش مثل حضرتعالی سود میبرن. پس بزار هر کسی به اندازه سوادش از بازار بهره ببره. در ضمن فکر کنم تنها سرگرمی خیلی از جوانها همین محیطهاست و دلشون را به این صعودها خوش کردنه. لطفا وقتی بازار سبز هست کامنت بزار که حرفهای خوب بزنی نه از روی عصبانیت به خاطر رنگ قرمز بازار.