با سلام این فعلا اخرین کامنتیه که میذارم و چنتا چیز و میگم و میرم تا چند وقت و چند روز دیگه میام کامنت بعدیمو میذارم😉
خواستم هم تو این کامنت جواب یه سریا ادم و بدم که دو روزه اومدن تو این بازار و فکر میکنن یه شبه پولدار میشن والا ما دوسال تو این بازاریم ۲۴ ساعت ادعایی نداریم طرف با دوروز اسم ارز دیجیتال شنیدن اومده و از مایی که دو سال تو این بازاریم ایراد میگیره ![]()
حالا تو به همون ادم بگو و ازش یه سوال ساده بپرس بگو بلاکچین چیه؟؟! ان اف تی چیه؟! ![]()
![]()
والا اگه بدونه چیه تهش میزنه تو گوگل میبینه چیه اما شعور درک کردنشو نداره. خب این جواب اونایی که تو این چند روزه که کل بازار خرابه هرچی خواستن به ما گفتن.
نکته اول اگر نمیتونی اموزش ببینی و اطلاعات داشته باشیو و اومدی با کامنت و تحلیل اینو اون از این بازار سود بگیری بدون فاتحت خوندست حتی اولشم سود کنی این بازار میندازت بیرون.
نکته دوم اگر صبر نداری به نظرم برو سر کوچتون دکه فلافلی بزن بیشتر پول درمیاری چون ما بعد دوسال بودن تو این بازار تازه داریم جواب صبرمونو میگیریم .
نکته سوم اینکه اگه فکر میکنی یه شبه اینجا پولدارت میکنه خواب دیدی خیر باشه من از این بازار سودی گرفتم که حالشو بردم اما نه یه شبه با صبر و تایم بیشتر.
نکته چهارم اینکه از همین ارز بی ان بی تو این دو سال من حدود چیزی اندازه ۷۰۰۰ دلار سود گرفتم و نوش جونم چون هم اطلاعتشو داشتم هم صبرشو.
و در اخر خدمتتون عرض کنم که خیلی ارزای خوبی هستن تو بازار که سود خوب میدن فقط شامل این میشه بری تحقیق کنی بشناسیشونو صبر کنی وقتی خریدی اما ته حرفم با بی ان بی تمام میشه و هنوزم سر حرفم هستم با صبر و اطلاعات کافی خواهید دید قیمت اصلیشو:blue_heart:![]()
داداش ۵ خط رزمه دادی گفتی زورو ای
۴ خط آخر اطلاعاتی که دادی در حده خرس قطبی بود،
شماهایی که خفنید یه چی بگید بفهمیم خوبید خوب اطلاعات دارید، اینایی که تو گفتی که بچه های بورس هم بلدن ![]()
بلوف خوبی بود سود ۷۰۰۰ دلاری…
یا مثل خیلی ها داری خالی می بندی که داداش کنتور نداره ببند…
یاداری راست می گی دل ملت رو آب می کنی در هر دوصورت کارت ناجوانمردانس…
بلدی سرمایه گذاری کنی نازشستت دیگه چرافخرفروشی می کنی…
یه نکته از معجزه هات رو بگو ملت سود کنن دعات کنن…