تحلیل ریپل و تجربه شخصی

از چارت تمام صفحه استفاده کنیم اول وارد چارت بیت کوین شو بعد داخل جستجو وارد کن XRP سیگنال ها کاملا مشخص هست
و در نهایت کاملا مشخص هست که تو ریپل داری الکی وقت میزاری و مثل مال مرده میمونه ریپل شااااید تا سی روزه دیگه تا ۵۸ بالا بیاد بعد اصلا حمایت نمیشه و پستت. و خالی میکنه خیلی وقته تو کار هستم و به نظر من به درد نخور ترین ارز هست و اشتباه هست کلا سرمایه گذاری داخلش
هولد کردنش هم شاااید تو سال اونم شاید یه سوده معمولی بده. اونم اگر خبرهای خوب پشتش باشه با این که خودم ریپل دارم تقریبا ۵۰۰ دلار اما هیچ وقت پولم رو تو یه ارز وارد نمیکنم هیچ وقت و حتی این مبلغ هم اشتباه کردم گذاشتم چون زمانی که ۶۰, سنت بود خرید و‌فقط پول از دست دادم از وقتی که مبلغ های خودم رو تقسیم کردن تو چند ارز هم موفق تر شدم و هم سود کردم موفق باشید و سود

افکارت را واسه خودت داشته باش پولی میدی واسه خودت نفرین و فحش میخری هزاران نفر تو این ارز سرمایه گذاری کردن با این حرف ها داغ دلشون را تازه میکنی و باقی ماجرا هر افکاری داری واسه خودت هر چی را نباید بیان کرد و بروز داد شما دوست نداری دلیل نمیشه هیچ کس نره سراغ ریپل

شما که خیلی وقته توی اینکار هستی و به قول خودت همه سیگنال ها کاملا در چارت مشخصه… چرا روی 60 سنت خرید زدی؟
والا من که چند ماهه توی این بازارم روی 55 سنت هم ریسک نکردم خرید بزنم… کاملا مشخصه که حرفه ای هستی.

یه چارت شنیدی فقد ، شما همون ۵۰۰ دلارتم چنج کن برو یه موقع پشتتو خالی نکنه :joy::joy:این ارز بدردت نمیخوره پولاتو از دست میدی :joy::joy::joy: