کمک برای ضرر سنگین در بایننس

سلام دوستان لطفا یکی که کار کرده تو این بازار جواب درستی بمن بده من تازه واردم سرمایه زیادیم ندارم متاسفانه کل سرمایمم بایننس خریدم الانم تو کلی ضررم دارم سکته میکنم لطفا اگه روندش حتی تو شش ماه تا یک سال صعودیه بهم بگید اگه نزولی که بفروشمش با کلی ضرر .خدا خیر به اون کسی بده که راهنمایی درست میکنه

بابا این حرفا چیه مرد حسابی اگ با هر ریزش قرار باشه اینجوری کنی ک اصن چرا وارد بازار شدی
شما صفحه رو ببند ۱سال نه ۲ماه دیگه بیا حالشو ببر
یاعلی

نفروش bnb هر سال کلی توکن میسوزنه قیمتش همیشه رو به افزایش هست این سی درصد افت عادی هست دوباره میره بالا

اصلا نگران بایننس نباش

نمودار قیمتی سال پیش رو ببین بیت کوین روی ۵۰۰۰ دلار رسید.تا اخر سال تا ۵۸۰۰۰ تا رفت بعضیا ترسیدن و فروختن بعضی ها موندن سودشو گرفتن الان میدونی چرا میریزه؟ خیلیا به این اعداد راضی هستن میفروشن و لی تموم میشه تمام ارزها رو همون بزرگا جمع میکنن میخرن برای اینده.به کارت فکر کن به روزمرگیت فکر کن این رو بزار برای حد اقل دی و بهمن سال اینده.سود بیشتر میخوای بزار برای ۴ ۵ سال دیگه.اگر نمیتونی رو خودت کار کنی و ارامش داشته باشی بفروش برو ولی اول رو خودت کار کن بالا پایین رفتن ها روت تاثیری نداشته باشه من الان فقط افسوس میخورم که دیگه پول ندارم خرید کنم بازار برای خرید بی نظیره

سلام. تجربه به من ثابت کرده توی ضرر هیچوقت نفروشم احساسی تصمیم نگیرم. بارها همین اتفاقات برای من پیش اومده که به خاطر استرس توی ضرر فروختم ولی بعد همون ارز بالا رفته. توی تحلیلهای تریدینگ ویو چه تحلیلهای کاربران حرفه ای و چه متفرقه پیشبینی کردن که این ارز میره بالا که البته ممکنه همین تحلیلها هم درست از اب درنیاد و برعکس باشه. بشین رفتار همین ارزها رو توی گذشته بررسی کن میبینی وقتی به شدت پاییین رفتن ولی دوباره بالا اومدن. اینم بدون هیچ تحلیلی دقیق نیست و همیشه ممکنه برعکس اتفاق بیفته. منم تحلیل نکردم بلکه تجربه مدیریتی خودمو از سال گذشته دارم میگم. من اگه جای شما بودم هولد میکردم.

داداش اگه هولدکنی یک ساله قطعا سود۲/۵برات میده

نگران نباش عزیز، اتفاقاً از بین رمزارزها، بهترین رو خریدی، در کوتاه مدت ممکنه بالا پایین بشه ولی تو بلند مدت صددرصد سود میکنی. خیر پیش

کامنتها را بخون
درمورد اینده این ارز زیاد نظر داده شد
هرجندتصمیم نهایی باخودشماست

توی بلند مدت قطعا صعودیه دوست عزیز.. به هیچ وجه روزانه چک نکن نوسانات بازار رو.. پیر می شی..