راهنمایی به تازه واردها

دوستان عزیز لطفا توجه کنید این بازار قرار نیست معجزه کنه دوستانی که تازه وارد این بازار سرمایه شدید من به جرات بهتون میگم 95 درصد حرف های که اینجا زده میشه یا شوخی هست یا یک رویای خیالی برای سرمایه گذاری در این بازار باید سال ها تجربه داشته باشید و حداقل روزی 10 ساعت یا بیشتر وقت صرف خواندن مقالات و تحلیل های مربوط به هر ارز کنید لطفا با توجه به سابقه ارز بیت کوین فکر نکنید همه ارز ها همین طور هست میتونید تو دو سه سال یا 5 سال میلیاردر بشید 70 درصد ارزهای که موجود هستند به جرات میتونم بهتون بگم تا حداقل 5 سال دیگه شاید 4 برابر هم نشوند
توجه داشته باشید این بازار سرمایه بازار علم هست و بسیار خطرناک برای افراد بی تجربه
شما قبل از سرمایه گذاری بر بروی هر ارز اول باید تاریخچه اون ارز رو بدونید بعد کلی اطلاعات دیگه از قبل مقدار توکن ها اخبار مربوطه هرروزه خبر های بلند مدت در باره اون ارز و هزار موضوع دیگه
اون دسته از دوستانی که میگن مثلا این ارز دو سال دیگه میشه 100 دلار و یا قیمت های دور از باور دیگه مگه این ارز از 4 سال پیش چقدر رشد داشته.
دوستان من به جرات به شما میگم این ارز تا 5 سال آینده هم قیمت 20 دلار به خود نخواهد دید چه برسه به…
اگر شرایط همه چیز خوب باشه نهایتا سقف 3 و 4 سال پیش رو میزنه که 3 دلار بوده
پس لطفا گول یکسری حرف های رویایی رو نخورید این متن صرفا جهت احساس وظیفه بود برای دوستان تازه وارد و نا آشنا به بازار کریپتوکارنسی هرکس میتواند برداشت خود را داشته باشد.
با علم سرمایه گذاری کنید حتما پرسود خواهید بود
موفق باشید

شما که میگی این ارز مگه تو‌چهارسال چقدر رشد داشته و اینقدر مطالعات داری برو ببین چندبرابر شده.چهارسال پیش هشت تومن بود تاالان صدوپنجاه برابر شده.پس تا چهار سال دیگه بیشتر از صدوپنجاه برابر سود میکنه چون تورم داره افزایش پیدا میکنه هر سال و حجم مارکت هر لحظه با ورود افراد جدید میره بالاتر.خیلی از ارز ها بودن رشدشون چشمگیر تر از بیت کوین بوده.

سلام به نظرت براشروع چی بخرم؟

باز هم متاسفانه یکسری از دوستان منظور کلی قضیه رو متوجه نشدند و میخوان باز نظرات خود را به دیگران تحمیل کنند دوستانی که فکر میکنید میتونید تو دو سه سال میلیارد بشید از این راه لطفا نظراتون رو براخودتون نگه دارید و با این حرف ها باعث بیچاره شدن یکسری افراد نا آشنا به این بازار نشید شاید حتی یکنفر هم بخاطر این حرف های نابجا یکسری زندگی خود رو به باد بدهند
راضی به ضرر دشمن خود هم نباشید

دوست عزیز نه من میتونم بگم چی بخرید و یا چیکار بکنید همه حرف من این بود که اول خودتون علم این بازار رو پیدا کنید بعد سرمایه گذاری کنید

دوست عزیز فکر کنم شما زیاد اطلاع ندارید این ارز (ترون) تو تاریخ 15 دی 96 بوده 20 سنت الان چقدر هست بعد از 3 سال و چند ماه
پس لطفا بیشتر مطالعه کن
التماس تفکر
مشکل ما مردم ایران این هست همه میخوان فاضل باشند و ادعا کنند همه کار بلند هستند شما میتونید نظرات خود رو برا خودتون نگهدارید بزارید خودتون پول دار بشید من این حرف ها رو برای یکسری افرادی گفتم که تازه وارد هستند و زود باور که خدای نکرده سرمایه زندگیشون رو یک شبه به باد ندهند