ارزهای مناسب برای هولد بلندمدت

دوستان چه ارزهایی پیشنهاد میدین برای نگهداری بلندمدت؟؟؟ تو همین مایه btt و win ، تعداد بالا بگیرم نگهش دارم، راهنمایی کنید ممنون میشم

wink بگیر عالیه

Npxs
Btt
Hot
Dent
Reef
اینای ک گفتم همه پروژهای مهم دارن و پشتوانه قوی ک با یه جستجوی ساده کلی مطلب درموردشون هست،اگه ۱سال ب بالا نگهداری شک نکن ک میلیاردر میشی،اما ارزی مثل وینک خودتون ک شاهدید سکهای در گردشش صفره حجم معاملات روزانش خیلی کمه و هیچ فاندای درموردش نیس،بنڟرم وینک در حد ۲۰دلار بگیر بنداز یه گوشه شاید معجزه ای شامل حالش بشه شایدم پروژش از بین بره و بپره۲۰دلارت

Npxs
Dent
Sc
Hot

زیاد دارم داداش :sweat_smile:

تسلط به بازارش صفر وشاید این ارز رشد کنه اگر خواستید کسی راراهنمایی کنید لطفا صد درصد نگید

۳۰ درصد ترون ۵۰ درصد بیت ۲۰درصد وین ملیونی بگیر ۶ ماهه

در ضمن ثروت بچه به باباشه یعنی درصد بین ترون با توکن هاش تقریبا تقریبا ثابته
ترون بره بالا بیت و وین میره بالا کو بلعکس

Hot کدومش؟ هاتکوین، هات توکن، هاتبیت؟؟

خب دیگه بدتر این مورد هم ندیدم تسلطش صفره ب بازار باید حجم معاملاتش اینقدر بره بالا ک تازه یه تکون بخوره

دوست عزیز سکه در گردش داره این ارز و اینکه اگر تسلطبه بازارش صفره به این دلیل هست که زیره 2 رقم اعشاره شما ارز trx رو نگاه کنی 0.22 درصد تسلط به بازار داره با اون حجم فروش لطفا بهتر بررسی کنید
(نمیخوام ازین ارز دفاع کنم یا چیز دیگه فقط برای اینکه کسانی کامنت هارو میخونن که شاید زیاد تکنیکال و فاندا بلد نباشن و روی کامنت عمل کنن)
ممنون

اره ارز بیخودیه داشته باش تا بره بالا