آموزش جبران ضرر در ترید

یک روش تکنیکی بهتون یاد میدم که اگر کسی میخواد تریدر کنه و تو قیمت بالا ضرر کرده بدون نگرانی ضرر رو جبران و سود کنه

خوب من رو ۱۹۸۰ نزدیک ۲۰ میلیون خریدم و رفت پایین تا ۱۶۰۰ و نفروختم و هولد کردم تا کف برسه
خوب یک بار تا ۱۲۰۰ رسید و من ۱۹۸۰ رو فروختم و همون موقع دوباره رو ۱۲۰۰ خریدم و وقتی امد رو ۱۵۵۰ فروختمش و باز امد تا ۱۲۷۰ و دوباره خریدم و الان اگر بیاد رو ۱۵۰۰ من ضرر ۱۹۸۰ رو جبران کردم و با این روش تو کف بازار هم خریدم
دیگه نمیفروشم مگر دوباره بخواد ریزشی بشه که باز میفروشم و رو کف دوباره میخرم

هر کسی که بالا میخره نباید سریع بفروشه . باید صبر کنه کف قیمت برسه شاید ۲ روز شاید ۱۰ روز و حالا کف قیمت که رسید بالا رو میفروشه و کف میخره

درسته شما ضرر کردی اما تا بره بالا با سودی که در میاری . ضرر رو جبران کردی و اگر خواست دوباره کف سازی کنه میفروشی و باز کف قیمت میخری.

اما اگر زیادی هولد کنید . حالا حالا ۱۹۸۰ نمیرسه و شما رسما پولتون قفل هست و نمیتونید باهاش تریدر کنید
امیدوار همه تو سود و پر پول باشن
این روش رو من ۵ بار رو انواع ارز ها کردم و خدا رو شکر ۱۰۰ درصد همشون جواب دادن و به سود بیشتر که رسیدم هیچ, ضرر ها هم تموم شد . و پولم هم تو گردش تریدر هست.

عزیزم تو با این هوش و ذکاوت چرا اینجایی
1980 خریدی ، 1200 فروختی بعد دوباره 1200 خریدی !!!

سلام حرفتون کاملا درسته ولی بعضی از دوستان درست متوجه نشدن شما چی میگی. وقتی رو قیمتی میفروشی مثلا 1300 تومن باید صبر کنی تا زیر قیمت فروش ات یعنی 1150 یا 1100 دوباره بخری اینجوری با همون پول ارز بیشتری خریدی و وقتی بازار رو به بالا میره شما بیشتر به سود میرسی مثلا اگر رو 1300 ده هزارتا دوج فروختی با پولش تو 1150 میتونی یازده هزارو سیصد تا دوج بگیری که وقتی شروع به صعود میکنه مثلا میرسه به همون قیمت 1300 تومن شما سود بیشتری دریافت میکنی در صورتی که اگر میزاشتی میموند هیچ سودی نمی‌گرفتی