سلام وقت بخیر یه بار دیگه کامت گذاشته بودم فکر کنم تایید نشده بود هرکی هستی لطفا اینو تایید کن
دوستان حمایت های پیشروی بیتکوین:
محدوده ۲۰ هزار دلار(مهم)
محدوده ۱۹/۵ هزار دلار(نسبتا مهم)
محدوده ۱۶ هزار دلار(نسبتا مهم)
محدوده ۱۲/۱ هزار دلار(مهم)
محدوده ۱۰ هزار دلاد(بسیار مهم)
دوستان تایید وعدم تاییدتون رو کار ندارم چون تحلیل از روی چارت بوده نه همینجوری کشکی و واسه اون عزیزانی که ازش استفاده میکنن گذاشتم
برای خرید هاتون حتما استاپ بذارید چون واقعا معلوم نیست قراره چه اتفاقی بیوفته و خریدتون با مدریت سرمایه و به صورت پله ای باشه حتما
حتما به حجم معاملات و سایر نکات توجه بکنید چون هر کدوم از حمایت های بالا حمایت های نسبتا معتبری هستن و با ورود خریداران میتونن نقطه برگشت بیت باشن
به امید سود برای همه ایرانی ها و مخصوصا همولایتی هام(سیستانی ها)
محدوده 7/800 هزار دلار (خیلی بسیار مهم )
خودتو مسخره کردی با این تحلیلت 10 هزار دیگه چیه از خودت درآوردی اومد 10 هزار یعنی بیت به کلی نابود شد
تمامی تحلیلها و تکنیکال پشمه ، این صرافی ها اگر مجال بدهند ، بخدا قسم ، افراد بلدند و میتونند از این بازار سود ببرند ، الهی خیر نبینند اون کسانی که مانع سود هستند ، مطمئن باشید ، توی زندگیتون گرفتار خواهید شد ، این ملت به اندازه ی کافی سختی کشیده اند ، انقدر دستکاری نکنید ، پاشو میخورید ،، مگه میشه انقدر ریزش ،
دوزار میره بالا ، دویست تومن میره پایین ،،
فقط کلاهبرداریه
صفر بشه بخریم سودش بیشتر نیس؟؟! این بازار اصلن تکنیکال حالیشه!!
تو دل مردم رو خالی نکن همون تو ضرریم الان که ۹۰ درصد تو ضرریم فروشش چه فایده داره نکن نکن بزار شاید فرجی بشه من خودم شخصا ۴۰۰ میلیون تو ضررم ۴۰ تومن مونده از پولم با خاک یکی شدیم خدا به دادمون برسه
والا اینجور تحلیل کردن رو همه بلد۱۸ مه ۱۷ خیای مهم ۱۶ نسبتا مهم ۱۵ ارزشی نداره ۱۴ وحشتناک مهم![]()
![]()
![]()
![]()
![]()