تحلیل و بررسی روند بازار

سلام دوستان عزیز طبق تحلیل اصلاح کرد و بازم اصلاح میکنه .لطفا دیسلایکتو بزن .دوستداری همش پامپ کنه که نمیشه.کامنت قبلی رو ببینید.:green_heart::green_heart::green_heart:۲۳۶ ی حمایته امیدوارم به اونجا نرسه و روند صعود رو طی کنه.پرسود باشید.:heart_with_ribbon::heart_with_ribbon::heart_with_ribbon:

سلام خدمت دوستان آیا کسی به پیشنهاد بنده ارز کریپتو کوین و دیجی بایت رو خریده بود???لطفا بالایکت تایید کنین اگه کسی تو کامنت چند روز پیشم که پیشنهاد دادم خریده مچکر❣

سلام
من تو چ قیمتی خرید بزنم لطفا راهنمایی کن :heart::folded_hands:t3:

سلام دوست عزیز بنده هیچ گونه سیگنال خریدی به کسی نمیدم همیشه گفتم و میگم مدیریت سرمایت با خودت بنده تو کامنت های قبلیمم ببینی گفتم که قرار بوده بیت کوین تا ۴۰ و نزدیکای ۳۷ بیاد پایین و اصلاح کنه اما با تقاضا همراه شد.و رشد کرد دوباره الانم میگم گاهی باید ی ارزو زیر نظر بزاری و تو حمایت هاش و اصلاح هاش ورود کرد به نظر محدوده ۲۰۰ تا ۲۲۰خوبه البته پله ای.:green_heart::green_heart::green_heart::heart_exclamation:پرسود باشی.گاهی میای وقت میزاری اخرش ی سریا زیر پستت حرف…میزنن ادم سرد میشه:heart_with_ribbon::heart_with_ribbon::heart_with_ribbon: