اساتید یه شبه شما همه اتون حیف هستید شما باید دسته جمعی صادر شین که ارز وارد شه مشکل کشورم حل شه ،نود درصد آدمای اینجا بخدا قسم نه تکنیکال بلدن ، نه پرایس اکشن بلدن ، نه بنیادی بلدن ، فقط بلدن چون میدونن یه چیزی یه جای سود میده ، خدا میدونه چند نفر آدم با آرزوهاتون و این مزخرفات بدبخت میکنید ، ۵ سال تو این بازارم وقتی کامنتا شما میبینم حس میکنم همش از ارزوهاتون میاد ، رو چه مبنای میره ۸۰ هزار فردا ؟ چون تو کل زندگیت فروختی یک صدم بیت خریدی فردا ۸۰ هزاره امشب ۶۰ هزاره؟اینجا که بورس نیست اینجا به راحتی زندگیت میبازی ، بخدا خیلی ها سرمایه ها زندگیشون میارند تو اینجا ، وقتی هیچی بلد نیستی میتونی لال شی تا زندگی یکی به لجن نکشی ، وقتی حتی فرق تله گاوی نمیدونی و نمیدونی تمام این بالا شدن ها برا لیکوید کردن پوزیشن شرت هاس که صرافی ها پولاشو بکشن بالا نیا مردم داغون کن ، فردا دقیقا همچین لحظه ای بیت ۴۲ هزار تاس ، ببین کی بهت گفتم ، این اخرین فرصت خروج تو بود که خدا بهت داد و پای یه مش اماتور بچه ابتدایی که فکر کردن اینجا مهدکودک گذاشتی ،
چند روزه دارم تمام کامنتا رو میخونم
واقعا تنها کسی که حرف حقو زده شما بودیم
من پیشبینیم اینه طبقه تحلیل تا ۳۸۰۰۰تا اردیبهشت میاد پایین بعد دوباره میره بالا ولی خیلی آرومتر از این
معلومه چیزی حالیت نیست
این کامنت به بیش از صد نفر گفتی تو افلاطونی همه نمیفهمن