مسدود شدن حساب‌های بانکی مرتبط با ارز

باسلام خدمت همه دوستان کامنتی رو خوندم از(:roll_eyes::roll_eyes::roll_eyes::roll_eyes::roll_eyes: ولی پور)نمیدونم آقاس یا خانوم زیر پست بنده دعای شر نوشته و از این حرفای خاله زنکی…خداییش ناراحت شدم.دوستان عزیز بنده هیچوقت با سرمایه کسی بازی نکردم وهرچی گفتم بعدش نوشتم مدیریت سرمایت با خودت بنده فقط ی تحلیلگر و ی جورایی تریدرم تو این بازار کریپتو.مخصوصا ارز بایننس که واقعا دوسش دارم و ۷۰ درصد سرمایمم همیشه این بایننسه بالا فروختم و سپس پله ای وارد شدم سودش برام کم بوده نسبت به هولدش که نگاه میکنم البته جاهایی بیشتر.عرضم اینه دوست عزیز ولی پور جان ی کامنت از بنده بیار که تارگت نجومی داده باشم درسته شاید ی جورایی دیر اتفاق افتاده ولی همون تحلیلام ۸۰ درصد اتفاق افتاده.شما تازه وارد این بازار شدی میخای ی شبه بنز سوار شی که نمیشه این بازاری جور بازی بینهایته ممکنه با تحلیل و منطق اشتباه خودت سرمایتو ببازی یا ممکنه به عرش بری بارها گفتم صبوری تو این بازار جواب داده و میده مشکل روانته که ی جا نمیتونی دوام بیاری و این شاخه به اون شاخه میکنی بدون حتی ی بار آموزش و یا کتاب خوندن.شما سبدتو ۵تا ارز پدر مادر دار بگیر و مثل گرگ مواظبشون باش نه بیای این و اونو مقصر کنی.تو اگه سود ببری جیب من نمیره همونطور ضرر.مدیریت سرمایت باخودته عزیز دل فعلا باید بری بخونی که ارز دیجیتال چیه.اینکارارو کردی که تو بورسم سرمایتو از دست دادی وقتی دولت میگه سرمایه مازادت رو بیار یعنی چی?:thinking::thinking:تو خودت دوسداری پولتو دودستی تقدیم کنی مقصر این تریدرها و تحلیلگرهان???دیسلایکتو بزن:rose::rose:قضاوت با دوستان منطقی

آقا بهزاد دمت گرمه والا من هرجا نگا تحلیلاتون کردم ضرر نکردم حداقلش اینه ازضرر در اومدم خدا خیرت بده.یچیز دیگم هست که نمیشه جلو دهن مردمو گرفت هرچی میخوان بزار بگن. خدا ازت راضی باشه

تحلیل های آقا بهزاد بزرگوار قابل اتکا واعتماد هستند

یه چیزی بگم ناراحتیت رو کم کنه. هر وقت میام تو صفحه نظرات بایننس میگردم دنبال تحلیل اول سمانه ملکه تحلیلها و بعد شما ببینم چی نوشتین کاری هم به بقیه ندارم…
ایشالا همیشه بتونید تحلیل خوب بدین و شک نکنید هر جایی هم انتقاد هست و هم تشویق و این نباید ناامیدت کنه

سلام دوست عزیز بنده خیلی خیلی سپاسگذارم از شما دوست عزیز :heart_exclamation::heart_exclamation::heart_exclamation::heart_exclamation::heart_exclamation:.خدایش بنده خیلی کم میخابم و همش چشمم به چارته مخصوصا این ارز که واقعا دوسش دارم و یجورایی روش تعصب دارم.الان خیلی خوبه که زود تایید میشه کامنتها بنده تا کامنت میگذاشتم کاهی ۱۲ ساعت طول میکشید تایید میشد ولی الان خیلی خوبه که جای شک و شبهه نمیزاره.امیدوارم که تونسته باشم به هم نوعانم ی کمکی کرده باشم.پرسود باشی.بنده هم اسم زیبایت رو میبینم کیف میکنم:heart_with_ribbon::heart_with_ribbon::heart_with_ribbon::rose:

سلام و درود عماد جان شما سنبل قوت قلبی :clinking_glasses:سایت کم نشه اینجا تو این محفل:heart_exclamation::heart_exclamation::heart_exclamation::heart_exclamation::heart_with_ribbon::heart_with_ribbon::heart_with_ribbon::heart_with_ribbon:

سلام دوست عزیز ع.و انشالله که پرسود باشی و تونسته باشم کمکی کرده باسم لا اقل ب یک نفر و خستگیم رو در کردی:heart_exclamation::heart_exclamation::heart_exclamation::heart_exclamation::heart_exclamation:جیبات پربشه از دلار و شاباش هاتو با دلار بدی:face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth: