مشکل در ارسال کاردانو به تراست ولت

ممنون از سایت که انگاری بروز رسانی شده و کامنتها با تاخییر کم تایید میشه .خسته نباشید و سپاس از زحماتتون.برای همه دوستان ارزوی سربلندی میکنم انشالله به اهدافشون برسن:four_leaf_clover::four_leaf_clover::four_leaf_clover::four_leaf_clover::four_leaf_clover:

آقا بهزاد لطف کنید طبق نمودارها وضعیت تا چندساعت اینده راتحلیل کنید ممنونیم

سلام خسته نباشید اقا بهزاد می شه یه تحلیل هم درمورد ریپل بگین؟ من رو ۱.۵۵۰ تومن خرید زدم :frowning: کلا نزدیک بیستا ارز مختلف خریدم ک چندتاش مثله ورج بشدت بهم ضرر زدن کل سرمایمو گذاشتم تو این بازار هیچ کسیم راهنمایی درستی نمی کنه… کامنتاتونو دیدم بچه ها خیلی تحلیلاتون رو قبول داشتن ممنون می شم منم راهنمایی کنید

از رنج دربیایم پیشبینیش آسونه.اما به نظرم تا ۲۷۶ فعلا بریم یا تا محدوده ۲۳۶ بیاد پایین اما صعودش بیشتر به چشم میاد

واقعا دم بچهای سایتمون گرررم و بهزاد دوستداشنی:rose::rose::rose::rose:

درود برادر
تحلیل های شما رو چک میکنم به واقعیت نزدیکترن در حالی که هیچ تحلیلی رو نباید اطمینان 100% بهش داشت ولی تحلیلهاتون ارزنده اس من خودم در حال گذروندن دوره پرایس اکشن هستم بنظر من هر جا بخوای وارد شی باید اطلاعاتت رو بالا ببری وگرنه محکوم به شکستی
زنده باشی برادر
بایننس عشق منم هست پشتوانه قوی ای داره

سلام الیکای عزیز :rose:شرکت ریپل یک شرکت بسیار قوی و پول داریه طوری اومد که جای سوییفت(کانال مالی)رو بگیره و ی جورایی هم تونست خودش رو جاکنه و محبوبیتش رفت بالا اما به دلیل تخلفاتش و…طرح دعواش با secبه مشکل خوردن بنده خودم ی مقدار تو ۰/۲۵دلار خریدم حدود ۱۰۰۰ دلار و هولدش کردم تو یکی از کیف پولام و بهش اصلا نگاه نمیکنم در آینده به یک دلار خواهد رسید شایدم بیشتر ولی زمان میبره:green_heart::green_heart::green_heart::green_heart:بازار مالی ی بازاره بی نهایته و خیلی خیلی جای رشد داره این بازار چون مزیت هایی نسبت به دیگر بازار ها داره که انشالله به خارج از کشور رفتین و خواستین از پولات خرج کنی مزیت این بازار اونجا محرز میشه.پرسود باشی:rose::rose::rose::rose::rose:

سلام امیر سام عزیز درود بر نام زیبایت:heart_with_ribbon::heart_with_ribbon::heart_with_ribbon::rose:

درود به به چ کار خوبی خوشحالم از پولات رو خودتم سرمایه گذاری میکنی ی وقتایی هست دیگه خونه و ماشین بسه باید وقت گذاشت رو خودت و روانت سرمایه گذاری کنی :rose::rose::rose:اینجوره که پول دراوردن دلچسب میشه :green_heart::green_heart::green_heart::green_heart:همش که نباید پولاتو پس انداز و یا اینکه سود مرکبش کنی ی جاهایی باید خرج کرد خوشحالم که روآموزش هم هزینه کردی:heart_with_ribbon::heart_with_ribbon::heart_with_ribbon::heart_with_ribbon::heart_with_ribbon: