دوستان من اشتباه میکنم یا این همه آدم ؟! من تازه واردم و یه نگاه به تعداد کوینای دوج انداختم 128 میلیارده تعدادش این سرمایه گذاری هایی که میکنن و این کامنتایی که میذارن این توییتایی که میخونم رو نمیفهمم ! یا این چیزیه که همه میدونن و من نمیفهمم ! یا من نمیفهمم همه میدونن!
شما از بالا که نگاه میکنی بیت کوین 21 میلیون بیشتر نیست و اتریوم هم زیر یک میلیارد کوین هست چرا اینجوری میکنید🤔
مگه ایلان ماسک معجزه میکنه ؟!
متوجه نمیشم میشه تمام دوستان بیان نظر بدن دیدگاهشون رو بگن که چه دلیل محکمی برای این کار دارن؟!
در واقع شما برای اینکه میلیاردر شی به تصور خودت باید حداقل پونصد میلیون بذاری روی همچین چیزی که فقط یه توییت آوردتش بالا و سکه هاشم تو بازار زیاده اونم لحظه ای معامله کنی سود بکنی بفروشی دوباره اومد پایین بخری تا سود کنی ! یعنی تو حجم بالا
نمیدونمم واقعا کسی تصور داره این کوین قراره ده دلار یا هزار دلار بشه ؟ میشه جوابای من رو بدید بدونم چی رو میبینید ؟ در واقع این سکه با این حجم فقط به جو و فان بستگی داره بالا پایین شدنش و واقعیت نداره یه نوع وهمه؟
لازم نکرده تو چیزی بدونی برو دوغتو بنوش
دوست من مگه دلار تعدادش محدوده؟مگه هرچی تعدادش بالاتر میره و بیشتر چاپ میکنن ارزشش کمتر میشه توی آمریکا؟ربطی نداره ،با ارزش شدن هرچیزی از جمله ارز به خیییلی چیزا بستگی داره،من ۳ماه پیش دوج خریدم الان چندین برابر شده پولم و بازهم بالاخواهد رفت،مطالعتونو بیشتر کنید
همه ارزها با جو و فان بالا میرن . حتی بیت کوین
وقتی دید شما اینه که وهمه چرا خودت رو اسیر اینجا کردی ما دیدمون جور دیگه هست میخواهیم سرمایهمون رو به باد فنا بدیم .!شما هم خوب برید یه کوین دیگه که مقدارش هم زیاد نباشه بخرید که زود رشد کنه !!ما فکر میکنیم که سودمون در اینجا هست (بر اساس تجربه یا هر چی که شما میخواهید اسمش رو بگذارید )کسی زور نکرده که الا وبلا شما هم باید دوج بخری .ببخشید که رک گفتم ولی خسته شدیم دیگه از این حرفها واین تحلیلها که هرکی میاد برا خودش یه چیز میگه.من به شخصه نه به ایلان کار دارم نه دیگری دیدم اینه که یه مقدار رو این ارز سرمایه گذاریکنم که کردم وتا حالا هم هم نوسانهای خوبی گرفتم هم سود خوبی کردم ۴۰٪سرمایه تو ۱ ماه سود کنی خوبه یابد؟!!!