راهنمایی برای تریدرهای تازه‌کار

سلام
کسی پیشنهادی نظری اخطاری تذکری چیزی برا یه تریدر تازه کار نداره؟.؟
میخام ترید شروع کنم
نمیدونم از کدوم صرافی و چطوری استارت کار و بزنم
ممنون میشم یه اُستاد کار توضیح مفصل بده …

اومد پایین بخر رفت بالا بفروش بهترین تریدر میشی

فعلن توی یه صرافی حساب دمو باز کن و بصورت مجازی ترید کن تا با اصولش آشنا بشی

من حرفه ای نیستم لذا فقط نظر شخصی میگم .

با نام خدا شروع کن ، پیشنهاد صرافی کوینیکس جهت معاملات ارز و صرافی ایکس کوین را جهت معاملات تسویه ریالی میدهم .
در صفحه وب ذیل که متعلق به خودمان یعنی همین اپ ارز دیجیتال هست ، کلیه آموزش ها و سوالات و اخبار از صفر تا صد می توانی مطالعه کنی .
مهم است که به سیگنال و سخنان بدون پایه و اساس کاربرهای که سابقه آنها را نمیدانی توجه نکنی ‌تا بتوانی با ذهن باز خودت و بدون تمع در سطح نسبی پایین بخری و با مقداری افزایش در بالاتر بفروشی .
رویا پردازی و فواره نشینی نکنی با چند سود کمتر بیشتر از آنها که میخواهند در یک پله به ارش برسند ارتقا پیدا میکنی .

قبل از خرید و فروش یه مدت همینجاها بچرخ یه کم هم تو صرافی ها تا با محیط و‌نحوه کار اشنا بشی بعد انشالا با کمک دوستانی که دانش خودشونو‌از دیگران دریغ نمیکنن کارتو‌با سرمایه کم شروع کن
اما نظر شخصی من صرافی بایننس بهترین صرافی دنیاست ولی به ایرانیا حال نمیده ازش دوری کن چون سرمایه ات از دست میره
صرافی هات بیت هم خوبه ولی سرعت تراکنشها و‌همچنبن ارائه ارزهای معتبر در اون کمی ضعیفه
میمونه کوکوین و‌کوینکس که هر دو خوبن من خودم کوینکس رو ترجیح دادم چون هم زبان فارسی داره و‌هم‌با احراز هویت ایرانیا مشکلی نداره

هر وقت بازار منفی و ترسناک بود یک پله خرید کن و هر وقت سرسبز بود بفروش