نظرات در مورد کاردانو

یعنی من موندم با این سطح سوادتون چرا اومدید تو کار رمز ارز بانک مرکزی جهت اجرای طرح بستن صرافی عا و ممنوعیت خرید و فروش داخلی بیت باید مصوبه مجلس را بگیره تبدیل بشه به قانون بهش ابلاغ بشه بعد اجرا بکنه این کم کم شش ماه طول میکشه اگر طرح کارشناسی شده باشه که مطمئنان نیست و فعلان فقط در حد حرف تا بره تو مجلس کارشناسی بشه تصویب بشه حداقل یکسال طول میکشه که با وجود انتخابات پیش رو و روی کار اومدن دولت جدید پ بعد تعویض تمام بانک مرکزی از ریسس تا معاونانش میشه سال ۱۴۰۱ پس راحت خرید و فروش کنید غم اتون نباشه

بوی پول زور رسیده به مشامشون،این تو بمیری از اون تو بمیریا نیست،خزانه خالیست برادر،این بار ۳ سوته همچی اجرا میشه،البته امیدوارم نظر شما درست در بیاد من از خدامه،ولی این آقایونی که من میبینم،بعید هست براحتی دست از جیب ما مردم بکشن

اینا بخواهند با شصت فوریت تصویب میکنن تو چه ساده ای بعد از بودجه گفتن میان خدمت این جا و یه رمز ارز هم درست کردن که مجبور باشی بری اونجا حالا وقتی که پولت به چوخ رفت میفهمی

طرح خروج از پروتکل الحاقی یه صبح تا ظهر تصویب شد شواری نگهبان تایید کرد بعدازظهر به دولت ابلاغ شد… بخوان میکنن ولی راه های دور زدن زیاد داره …