هشدار در مورد دوج کوین

دوستان یکی از ارز هایی که واقعا چشم منو گرفته تتا فیول(Tfuel) بوده، ارز همواره رو به رشدی هست و در مقابل ریزش بیتکوین هم خوب واکنش نشون داده. تو این یک ماه هم واقعا رشد خوبی داشته، برام جای تعجبه چرا کسی ازش صحبتی نمیکنه و پتانسیلشو نمیبینه، اینجا دلم میخواد نظر تحلیل گرای محترم رو با لایک و دیسلایک ببینم ک به این ارز چقدر امیدواری وجود داره. میخوام یه خرید بزرگ بزنم لطفا راهنمایی کنید.
سپاس🌹

آره من یکماه میشه دنبال میکنم به نظر روند رو به رشد خوبی رو داره طی میکنه من خودم 50 میلیون خرید زدم.. :rocket:

بخدا ما ایرانی ها 1 درصد تاثیر ندارم روی ارزها لطفا به فکر منافع خودتون به همه دیگه صدمه نزنیم
یکم هوای همدیگر رو داشته باشیم..

سلام خوبین؟؟
هیچ ارزی در مقابل بیت کوین بزرگ نمیتونه مقاومت کنه فقط چند روزی یه سری تحرکات انفرادی می‌زنه اما در نهایت با گروه همسو میشه و این که شما میکی ارز خوبی هست درسته اما من بهتون میگم ارز های دیجیتال همه خوب و عالی هستن شک نکنید در آینده همشون رشد خیلی خوبی خواهند داشت از من نصیحت فقط ارزهایی که میخرین اگه تریدر حرفه ای نیستید پس ارزهاتونو نگه دارید.
گفتم تجربه خودم بگم شاید به دردتون بخوره
شاد و پرسود باشید

ارزهای جدید برای دیده شدن معمولا اول کار حرکت های سبزی دارند. چون حجم بازارشون هم کمه. ولی بعد از اینکه خودشون رو سر زبان ها انداختند و به مقدار کافی دیده شدند، میرن تو اصلاح چندماهه یا حتی در حد سال. تمام ارزهای قدیمی رو هم که نگاه کنید اول یه دوره اوج داشتند بعد رفتند اصلاح و ساید طولانی و بعد از چند ماه یا در حد سال دوباره شروع به رشد کردند. هیچ ارزی رو تو قله نخرید ولی اگه ارز جدیدی با فاندا خوب پیدا کردید قبل از رشدش خیلی گزینه خوبی میتونه باشه برای شش ماه حتی و سود خوبی میده. ولی بعدش سریع پولتون رو ازش خارج کنید که تو اصلاحش گیر نکنید

ارز خوبیه کم حاشیه کار خودشو میکنه .بهترین ارزی ک گرفتم همین بود.