یه سوال
کدوم کیف پول برای ما که توو ایران هستیم مناسبه؟
من الان کیف پول تراست ولت رو نصب کردم و از بیشتر ارزها پشتیبانی نمیکنه از جمله شیبااینو و بیبی دوج کوین
یعنی موقعی که میخام در قسمت receive وارد شم و نوع ارز دریافتی رو مشخص کنم شیبااینو و خیلی ارزای دیگه وجود ندارن ، فقط چند مدل ارز وجود داره و بیشتر ارزها توو لیست نیستن
کدوم کیف پول مناسب هست
ممنون و متشکر
شیبا توی تراست والت هست . من دارم
از قسمت بالا سه نقطه رو بزن ارز مورد نظر رو جستجو کن تیکش رو بزن برات بیاره تراست یکی از جامع ترین کیف هاست که همه ارزهارو بر هر بستری داره اونایی که مسویبینی پیش فرض هستن
برو آموزش ببین تمام ارزها رو پشتیبانی میکنه بهترین کیف پوله
باید از کوین مارکت کپ کپیش کنی تو کیف پولی تا بیایین برو سرچ کن آموزشش هست راحته
دوست عزیز اول باید بری تو گوگل سرچ کنی* کوین مارکت کپ* وارد بشی و از اونجا آدرسشو کپی کن ببر تراست والت اضافه کن البته شیبا بر بستر bnb رو نداره برا شیبا باید بری تو سایت خودش یعنی bscscan تو گوگل بعد اونجا آدرس شیبا رو کپی کن ببر تو تراست والت اضافه کنی و برا خرید تو قسمت پنکیک سواب آدرسشو بزن برات میخره. موفق باشی
از گاندولف سیاه به گاندولف سفید همین الان پولتو وردار برو باهاش کار کن. وقتی هنوز بلد نیستی ارز رو توی والتت اد کنی اومدی اینجا چیکار. والا همین چندر غاز پولتم اینجا بگا میدی میره
یادم نمیاد ولی میدونم تو ی کانال اومدی و سمگاشی میکردی از رو بخار معده
4نفر هم فکر میکردن تو استاد بزرگی
الان با این سطح علمی فهمیدم ک استاد… گی هستی
قبول باشه
گاندول جان تو گوگل سرچ کن همه آموزشی میاد
به اندازه موهای سرت توی تراست والت ارز هست .
ولی خدا کنه ■■■ نباشی .
چرا همه ارز ها هست باید سمت راست بالا را بزن بد اسم ارز را بزن میاره بعد اون جا اوکی کن بیاد
من هم شیبا و هم بیبی دوج تو تراست ولتم دارم مشکلی نداره