سلام دوستان بحث بستن صرافی عملا غیر ممکن هست و همچنین بحث بلوکه شدن دارایی های شما که من تعجب میکنم بعضی افراد حتی ماهیت ساده چیزی که دارن میخرن و استفاده میکنن رو نمی دونن کاری به تحلیش ندارم میان وارد معامله میشن دوستان کلا رمز ارز ها اومدن که سلطه دولت هارو از بین ببرن و وقتی دارایی شما در کیف پول شخصی خودت به عنوان مثال تراست ولت باشه هیچ احدی نمی تونه کاری با پول شما کنه و وقتی شما از صرافی هایی خرید می کنید که درجا از شما ریال میگیره و ارز رو براتون به کیف پولتون میفرسته دیگه دست هیچکس به کیف پول شما نمی رسه و نمی تونه پولتون رو بخوره و کار عقلانی هم اینه پولاتون رو به هیج عنوان جز مقداری که میخواید باهاش ترید کنید در صرافی حتی بایننس نگه داری نکنید وقتی نمی خواید با اون پول ترید انجام بدید حتما اون ارز رو در کیف پول شخصی خودتون نگه داری کنید و حتما از مدریت سرمایه استفاده کنید در طول معاملاتتون شاید تلخ باشه حس این که بدونی بیت میره بالا یا پایین و روش فقط ۳۰ درصد پولتو به عنوان مثال پوزیشن باز کنی اما اگر بهترین تحلیل گر دنیا هم باشی اگر ۱ درصد بر خلاف تحلیل تو عمل کنه و قطعا اون ظرر از کم تر سود کردن تلخ تره موفق و پر سود باشید .
بعد پولتو از کیف پولت بخای انتقال بدی و توی صرافی ریال بگیری میخای چیکار کنی؟فکر اینجاشو نکردی؟پولی که توی کیف پولت باشه نتونی خرج کنی به چه درد میخوره
امیرحسین سلام داداش میشه بهم توضیح بدی متوجه نشدم من که ارزمیخرم میزارم بمونه میانمدت یا بلند مدت خرید و فروش میکنم بیت کویین کش و بایننس کویین یعنی شما میگی ارز نگهداری نکنم وچرا ممنون میشم؟
حرفای شما درست هست ولی دولت ها نهایتا میان صرافی هارو تحت اختیار خودشون قرار میدن و از طریق احراز هویت ها مشخص میشه کی رمز ارز داره و چقدر داره و با این روش میان مالیات میبندن به ملت دولت ها بخصوص کشور ما حتما دنبال این جریانه چون میدونن جلوشو نمیتونن بگیرن از این روش میخوان یچیزی کنده باشن ازمون