سرمایه گذاری ۴ میلیونی

سلام دوستان میخواستم بگید کجا خرید فروش میکنید ماهم بیاییم توی بازی شما یه ادم با حوصله توضیح بده چی میشه ماهم بیاییم سر سفره شما به خدا با چنگال میخوریم مثل بعضی ها با قاشق میخورن دستشون هم میگیرن زیرش یه دونه هم نریزه دم همتون گرم ممنون

تو گوگل سرچ کن منت کسی رو نکش

ارز بخر تو صرافی های ارز دیجیتال بعدشم جای اینکه بیای ماهی بهت بدن ماهیگیری رو یاد بگیر چهار تا بزنی ارز دیجیتال توی گوگل همش میاد وقتی خودت نمیخوای یخورده تحقیق کنی توقع نداشته باش کسی برات دل بسوزونه اونوقت میان تمام پولات رو هم بالا میکشن میرن حتما تحقیق کن الف بای اولیش رو یاد بگیر

سلام. یک صرافی را انتخاب کن میتونی در گوگل سرچ کنی.بعد درآن صرافی ثبت نام میکنی و شاید هم تایید هویت هم بخواد.سپس مشخصات یک کارت سیبا را میدی البته فقط شماره حساب و شبا جهت واریز و برداشت.دوستان شاید بهتر وبیشتر بدونند

رفیق منت کسیرو نکش .. نمیشه با یه کلام بهت گفت از کجا بخری و فلان .. همینو تو گوگل سرچ کن .. یه قلم و کاغذ بذار جلوت یادداشت کن مطالبو … یاد میگیری .. یاد میگیری .. تامام .. این کارو همین الان بکن

باید اول بری آموزش ببینی.این کار بدون آموزش یعنی باخت سرمایه

یه صرافی ایرانی ثبت نام کن البته اگه با این خبرایی که اومده به مشکل نخوری و بعدش یه صرافی خارجی بعد بقیشو یکم تو گوگل سرچ کنی میاد حتی اموزش وئدویی هم هست

سلام من چیز زیادی نمیدونم ولی با سرچ داخل اینترنت و وقت گذاشتن به اکثر جواب هات میرسی
و اینکه بدون همیشه 99% تحلیل ها اشتباه از اب درمیان بر اساس عقیده و فکر خودت خریدت رو انجام بده

شما اول از همه برو کمی مطالعه کن خودت پله پله یاد میگیری نیاز به راهنمایی کسی نیست… خرید و فروش از طریق صرافی خارجی یا داخلی انجام میشه …

سلام
اول باید توی یه صرافی ایرانی احراز هویت کنی بعد به حساب صرافی پول واریز میکنی و اون پول به پورتفوی خودت توی صرافی اضافه میشه، با این پول میتونی هر ارز رو که توی صرافیت لیست شده باشه بخری، و بعد یکی یا چندتا کیف پول مناسب با ارز هایی که خریدی رو نصب کن و ارز هات رو از صرافی انتقال بده به کیف پولت.
اما در حال حاضر که جو و خبر ها رو در مورد صرافی ها میبینی.
اما صرافی که من کار میکنم و خدایی نسبت به صرافی های دیگه اختلاف قیمت خرید و فروشش واقعا کم و میشه گفت جزء کم کارمزد ترین هاست و تا الان هیچ مشکلی نداره برا خرید و فروش.
من خودم به شخصه برای اینکه کارمزد انتقال به کیف پول رو ندم همیشه توی صرافی نگه میداشتم ولی چون این خبرها پخش شده (که فک نکنم بتونن کار خاصی بکنن) برای اینکه خیال خودم رو راحت کنم داراییم رو به کیف پولام انتقال دادم.
حتما حتما حتما قبلش توی اینترنت در مورد چگونگی نصب و کار با کیف پول و خود رمز ارز ها و … بخون و اطلاعات کسب کن این بازار همیشه هست و به قول شما سفره‌اش پهنه اما به شرطی که بتونی کار کنی و بلد باشی و الا همه پولات میره.

تو گوگل سرچ کن(ثبت نام در صرافی ارز دیجیتال) یه چندتا صرافی معرفی میکنه یکیشو برو داخلش کارهای ثبت نام و احراز هویت انجام بده تمام . همش ۱۰ دقیقه کار داره و میتونی خرید و فروش انجام بدی فیلم آموزشی هم داخل صرافی هست…البته صرافی ایرانی…بازار الان تو ریزشه فعلا خرید نکن

تو گوگل سرچ کن اول تو یه صرافی ایرانی ثبت نام کن واحراز هویت کن بعدشم ریال واریز کن وخشگل خریدتو بزن