خرید ارز از تراست ولت

دوستان من پایین ی سوال کردم که اگه توضیح بدین برا خیلیا رفعه مشکل میشه.دوستان من برا انتقال ارز ایاسم به کیف پول تراست ولت اومدم خودم تو کیف پول ایاس و اضافه کردم همونطور که گفتین EOS BEP2 حالا وقتی برمیگردم صرافی تا برداشت بزنم چن تا مورد و باید کامل کنم که اولیش نوشته،آدرس که باید اسکن کد انجام بدیم ، در قسمت بعدی نوشته برچسب ، اونجا چی رو باید اسکن کنیم؟؟؟که زیر اونم دو تا گزینه گذاشتن که یکیش بدون تگ هس یکی هم افزودن به لیست ادرس های ذخیره شده.خاهشا یکی اینارو بگه سواله خیلی از ماهاس.اونجا باید تیک بدون تگ رو بزنیم یا نه؟؟؟

سلام دوست عزیز کیف پول تراست ولت تگ ندارد.
اگر هنگام خرید محلی برای ثبت توضیحات داشت توضیح بدین که کیف پولتون تراست ولت هستش.
تیک بدون تگ رو بزن.اگر تو صرافی ای هستی که آدرس کیف پول ثبت میکنه که جزئی از مشخصات کاربریتون میشه،برو به قسمتی که باید آدرس کیف پولتو ثبت کنی اونجاeosرو انتخاب کن و آدرس کیف پول eosرو از تراست ولت کپی کن و تو سایت صرافی همون قسمتی که باید ثبت کنی پست کن.
وقتی میخوای از صرافی بخری این ارز رو،آدرسی رو که ثبت کردی انتخاب میکنی و مراحل پرداختشو طی میکنه برات ارسال میکنه.
در نهایت دوست عزیز بهترین کار اینه که اول از همه آموزش ببینی تو این کار بعد شروع به خرید و فروش بکنی بدون آموزش هیچوقت وارد این بازار نشو که بعدش پشیمون نشی.
موفق باشید.

نیاز به تگ نداره فقط اگه میخواستی به صرافی(مثلا بایننس) انتقال بدی خوده صرافی آدرس تگ هم بهت میداد.
ذخیره هم اجباری نیست

ممنون حسن اقا.فقط نگفتین اونجا که نوشته برچسب اونجا چه کدی باید اسکن کنم