سلام
بیت کوین
خوب کندل امروز مجددا به سقف مثلث خورد و قرمز هست معامله شورت با حد ضرر ۲۱ شدنیه
اما چون در انتهای مثلث هستیم باتره صبر کنید جهت شکست مشخص بشه ولی با توجه به کندل امروز احتمال تاچ مجدد ۱۹۴۰۰ هست و خودم فعلا صبر میکنم و معامله نمیکنم
بعضی جاها میخونم که خیلی از دوستان در مورد الیوت جوری موج شماری میکنن که انگار میخان ی گونه جدید باکتری کشف کنن. بزرگواران در جریان باشین بازار در سطوحی واکنش میده که اکثریت افراد میبینن نه مواردی که مرموز و ندیده هست. و این رو حتما به خاطر بسپارید موج شماری قرار نیست حتما درست باشه و قیمت با شمارش ما جلو نمیره اتفاقا ما هستیم که موج شماری رو با قیمت باید تنطیم کنیم پس دنبال چیزهایی که افراد دیگه نمیبینن نباشید چون اگر بقیه هم نبینن ا نجا خرید و فروش خاصی نمیشه و جهت قرار نیست تغییر کنه. حالا این مواردی که عرض میکنم فقط نظر شخصی و تجربه نیست ی زمانی کینارو در کتاب های بزرگان تکنیکال میخوندم ولی تا وقتی خودم تجربه نکردم به درستیشون پی نبرده بودم.
بیت فعلا در مثلث و انتهای اونه که یک اصلاح پیچیدس سختش نکنید دنبال ۵ هزار تا ریز موج داخلش نباشید چون فقط گمراه میشید ببینید چارت چی میگه سختش نکنید
بیت اگر کندل هفتگی بالای ۲۶۲۰۰ ببنده میت نیم شروع روند صعودی رو در نطر بگیریم اما نظرم اینه اگر مثلث از بالا ام بشکنه و تا ۲۶ ام بره یک اصلاح جدی دیگه خواهیم داشت فعلا نوسان بگیرید
در پناه حق
دمت گرم وحیدجان از راهنماییایی که می کنی ![]()
![]()
![]()
بسیار کاربردی و دقیق؛ تحلیل های شما بجای اینکه بیشتر جنبه خودنمایی و پیچیده گویی باشه؛ جنبه عملی داره: برخی افراد بیشتر آموزش موج شماری میدن تا حرف کاربردی بزنن
عالی ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ممنون که وقت میزارید
دادا خدا بت برکت بده..کانال تلگرامی .اینستا چیزی نداری بمون بدی ک یه ذره اموزش بزاری برامون..خدا برات خوب بخواد..لطف میکنی ..دم شما گرم
واقعا شما نعمتید یه مدت نبودید اصلا گیج بودیم همه
لطفا یه تحلیل هم درباره بیت تورنت جدید رتبه ۵۲ بزارید
سلام اقا وحید. این ارز رو ندارم و اصلا اینجا نمیامدم. خیلی اتفاقی تو پیج بیت دیدم فردی به کس دیگه ای اعتراض کرده که چرا مطالب شمارو کپی میکنه اونجا به اسم خودش! برام جالب بود مطالب شمارو هم بخونم. دمت گرم خیلی مردی که وقت میزاری و راهنما و کمک حال هموطناتی.خدا بهت عوض خیر بده مرد![]()
شانس اوردی سرمایه ت زیر یک میلیونه![]()
![]()