اهمیت سواد در بازار ارزهای دیجیتال

یعنی ادم بعضی کامنتارو میخونه میگه خدایا من اصلا چرا وارد این بازار شدم وقتی این بازار جایی هم واسه این افراد داره انگار اینجا طراحی شده که ادمای… بیان و پولشون بره گاهی میبینم طرف زده من 2 میلیون شیبا دارم اگه بشه مثلا یه سنت پولم چقدر میشه!؟ سوال کرده یعنی این بشر اولا سواد لازم نداره که 2 میلیون ضرب در یک سنت کنه دوما ادمای خیال پرداز وقتی تو رویاهاشون غرق هستن فرستاشونو دارن از دست میدن دوستان اینجا قرار نیس همه رو میلیاردر کنه 100 هزار نفر ضرر میکنن تا یه نفر ببره این قانون تمام بازار های مالی هست

فرصت شما که ادعای سواد داری

الان شما سواد داری که فرصت رو نوشتی فرست!!!:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

من و خیلی از همکاران ۳سال پیش دوج رو رو قیمت ۵تومان خریدیم و پارسال تو قیمت ۴۵سنت فروختیم و الان همه مون از اون شرکتی که کار میگردیم اومدیم بیرون و الان همه مون برای خود مون ساحب کار هستیم .بس کار نشود نداره شمای که سواد شو داری بکو بس چه تور شود دوج کویین ۱تومانی تا ۷۰سنت رفت ولی شیبای تا ۱ سنت نمیتونه بره من گه میگم میشه بیشتر هم میشه و فقط باید صبر گرد ..دوستان حرف این تور آدم ها رو گوش نکنید فقط کاری که خود تون میدونید درست هست رو انجام بدید.به امیدی روزی که این تور ادم ها یه آه بکشن و بگن ایکاش منم خریده بودم…ادمین جان تایید کن ممنون

بابا چرا مسخرش میکنید یه غلط املایی داشت ولی حرفش درسته . طرف وقتی یه حساب کتاب ساده بلد نیست که یک میلیون شیبا داره وقتی برسه به یک سنت چقدر میشه انتظار دارید تو این بازار که پر از گرگه موفق بشه؟