تحلیل و هشدار در مورد ارز

سلام خدمت دوستان عزیز صبح امروز که قیمت این ارز با ارزش ۲۴۱ بود بنده اصلاح این ارزاعلام کردم و هشدار به تریدر ها دادم و مورد انتقاد قرار گرفتم. و الان قیمت این ارز ۲۳۱ دلار است امید وارم حمایت ۲۲۱ رو از دست ندهیم در صورت از دست دادن حمایت بعدی ۲۰۷ دلار میباشد فعلا صعود قوی نداریم از نظر بنده :heart_with_ribbon::heart_with_ribbon::heart_with_ribbon::heart_with_ribbon:سیگنال خرید و فروش نیست مدیریت سرمایتون با خودتون و اینکه هیچ صعودی همیشگی نیس و هیچ نزولی هم ابدی نیس قطعا بازار نیاز به اصلاح جهت جذب سرمایه جدید داره.پرسود باشید.:rose::rose::rose:

ممنون ی سوال شنیدم امشب نزولی تا پنج ملیونو پونصد داره و بعد سیر صعودی نظرتون چیه

سلام حامد جان احتمالش هست به ۵۵۰۰ برسه حالا یا امشب یا…فعلا که داره رنج میزنه جهت تعین تکلیف که نزول رو انتخاب کنه یا صعود حمایت هارو (۲۲۱)بشکنه قطعا میرسیم پرسود باشی

نظرت درسته ولی سعودش معلوم نیست چون احتمال ریزش بیت زیاده و اینم خودشو وصل کرده به بیت و احتمال ریزش بیت تا۴۱۰۰۰ زیاده

سلام دوست گرامی داشتم کامنت های ملت رو بررسی می کردم به نظر من تنها تحلیل درست و حسابی که دیدم تحلیل شما بود میخاستم ترید کنم فعلا دست نگه داشتم تا ببینم چی میشه

سلام دوست عزیز نقطه ۲۰۰ تا ۲۲۱ برای پله اول خوبه:heart_exclamation::heart_exclamation: