پیشنهاد سرمایه گذاری

اگه سرمایه دار ها میگن هر کسی باید تو کیف پولش مقداری بیت کوین داشته باشه من با سواد ناچیزم میگم برای ماهایی که زیره پنجاه میلیون گذاشتیم تو این کار باید حداق از بایننس کوین یا یونی سواپ که قیمتش هم کمتره داشته باشیم حتی پنج عدد هم خوبه چون مطمئن باشید اگر و تاکید میکنم اگر کله بازار روند عادی داشته باشه و به امید خدا سقوط نکنه توکن یونی سواپ و صد البته بایننس کوین یک سال دیگه حداقل از قیمت الان اترویم که حدود ۱۵۰۰دلار هست میرسه هر دو ارز بهترین هست تو حیطه کاری خودشون مگه اینکه چند تا نهنگ …بیان دخالت کنن تو ریزشش که تاثیرش کوتاه مدته نه بلنذ مدت

خواهشا وقتی چیزی نمیفهمی تحلیل نکن تعداد سکه های اتریوم رو ببین بعد تعداد سکه های اینو این نهایت همین ب ۵۰ دلار صد دلار برسه

داداش توکن سوزی میکنن تعداد سکه که ملاک نیست هیچی تو این بازار بعید نیست همین اترویم اگه شبکه دومش رو راه اندازی کنن معلوم نیست چی به سررقیمتش میاد رو این ارز هم تعصب ندارم فقط میگم هرکی توانش رو داره رو ارز های با بنیان خوب سرمایه گذاری کنه جدا از نوسان گیری همین پنج سال چند بار کله ایران و جهان و زندگی خودمون بالا پایین شده خدا عالمه که پنج ساله دیگه چی میشه معلوم نیست یه ویروس رو درست کنن کله بازار ارزدیجیتال رو بهم بزنه و نابود کنه یا یه هک بزرگ اتفاق بیفته اینجا مثل خانه عنکبوت هست پیچیده. ولی سست خدا نابود کنه این …که باعث شدن کارمون به جایی برسه که برای بدست آوردن پول خودمون رو بندازیم تو این آتش ان شاء الله عاقبتمون به خیر بشه و البته به رفاه و آسایش این دنیا هم برسیم

خودتم هیچی نمیفهمی، حاجی مگه بورسه؟
تعداد سکه فقط یک دلیل، از ده ها دلیل ممکن برای قیمت گذاریه
اگه اینجوریه منم ی شت کوین تو رتبه چند هزارم دیدم کلا 500 عدد سکه داشت پس ینی از بیت میره بالاتر اره؟ :joy:

نهايت به ٥٠ دلار برسه؟؟؟
تو با چه تحليلي اينو ميگي
اكه نهايت ٥٠ دلار ميرسه پس تو اينجا چيكار ميكني
برو پيش ارزهاي خودت
تمام تحليلگران خارجي و داخلي گفتن اين ارز يكي از مستعد ترين توكن عاي دنياست و به زودي ٢٠٠ و بالاتر دلار و بالاتر رو ميبينه
نيمخوام پيشبني كنم ولي مطمين باشيد اين توكن شش ماه بعد و يا سال بعد خيلي خوشحالتون ميكنه

الان مثلا خیلی میفهمی مثل بقیه نظرات که اینجا گذاشتن چیزی نمیفهمین اول ببین چی گفتم بعد نظر بده منظور من این نیست که اگه تعداد سکه کم باشه ارزش زیاده حاجیییی من گفتم اگه این بخواد ب اتریوم برسه باید ارزش کل سهام بازارش خیلی خیلی زیاد تر از اتریوم باشه ده برابر چون ارزش کل سهام تقسیم تعداد سکه هاش میشه و ارزشش بدست میاد و این یعنی خیلی سخته ب اون قیمت برسه چون سرمایه مردم محدوده مثل اونایی هستین که به کاردانو میگفتن میرسه ب صد دلار فارغ از اینکه تعداد سکه های کاردانو ۴۰ میلیارده😂 اگه صد دلار برسه که ارزش بازارش از بیت کوین زیاد میشه !! اینم که دیگه غیر ممکنه چون همه این ارز ها ب بیت کوین وصلن و سرمایه مردم محدوده
یه سری تعداد جم شدن فقط الکی نظر میدن باز توضیح آقا یوسف منطقی بود توکن سوزی
فک میکنی مثلا الان خیلی میفهمی معلومه از دیروز وارد این بازار شدی اعتماد ب نفسووو

به سکه نیست حالا هی بگو😂
مطمئن باش کاردانو 100 دلاری هم میبینی
این بازار هنوز خیلی برای کاردانو 100 دلار کوچیکه شاید الان غیر ممکن باشه، ولی این بازار داره روز به روز سرمایه بیشتر بهش وارد میشه کم کم 100 دلارم میبینی