واقعا کوین سگیه هرکیم دیسلایک میکنه این پیامو معلومه خیلی ازش داره نمیخواد قبول کنه رفته تو پاچش…من ۱ سال ترید میکنم از اولش هیچ ادم متخصصی این کوینو قبول نداشت معمولا تو قرعه کشیا میدادن به بقیه چون قیمتش ارزون بود مثلا ۱۰ هزارتا میدادن به یه نفر که قیمتش مثلا میشد ۱ تومن نهایتا…الانم هیچ ادم متخصصی زیاد دوروور دوج نمیپلکه بیشتر افراد اماتور هستن که همینجوری چون یبار ۹۰۰ درصد رشد کرد اومدن خرید کردن…همیشه میکن وقتی یجا افراد بی دانش وارد میشن باید فاتحه اونجارو خوند..حالام دوج همونجاس. در اینده ممکنه خوب باشه اما اون اینده انشالله برای پسران خریداران این نسل
امیرخان الان تو این بازار کدوم ترز بالا رفته چه ترید کردن چه هولد پس چرت نگو تعصبم نیست همشون دارن درجا میزنن بازم نسبت به اون یکیا پامپ خوبی داشت
آقای متخصص ،همه ارزها الان توی اصلاحن
بابا خدای دانش ،اسطوره ارز دیجیتال…خخ در آینده نه چندان دور فک کنم تو یکی بد جور بمونی تو کف همین کوین سگی…این حرفم و به یادگار داشته باش
چندتا ارز برات نام ببرم؟رفیق شما تو بازار نیستی پس برو کوین audio رو ببین برو کوین duck رو ببین تا متوجه شی این بازار همیشه درحال سوده فقط این کوینای بالاییو نبین…میتونم ۱۰۰ تا کوین مثال بزنم…حرفمم اینه این کوین برای ترید نیست این کوین برای هولد هست اونم بلند مدت نه میان مدت